Γιώργος Σατσίδης: «Δέχθηκα πόλεμο από ανθρώπους που ήταν άκρως ανταγωνιστικοί»

Ο Γιώργος Σατσίδης κοιτώντας στο παρελθόν και «αναλύοντας» την καριέρα του, σχολιάζει το τηλεοπτικό ρινγκ αλλά όταν τα φώτα σβήνουν.

Έχει δεχθεί, ο παρουσιαστής, πόλεμο στην καριέρα του κι αν ναι πώς το αντιμετώπισε; «Είναι αστείο να μιλάμε για πόλεμο και ίντριγκες σε μια εποχή που δεν υπάρχουν δουλειές, οπότε χάθηκαν ακόμα και οι ίντριγκες που ήταν το αλατοπίπερο του κυκλώματος. Ναι, παλαιότερα δέχθηκα πόλεμο από ανθρώπους που ήταν άκρως ανταγωνιστικοί. Αυτό το περίμενα. Δέχτηκα όμως και υπόγειο πόλεμο από συνεργάτες μου που ευεργέτησα και τους είχα

δίπλα μου. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, πρώτον, γιατί έχω αηδιάσει και, δεύτερον, διότι η ίδια η ζωή τούς οδήγησε στο περιθώριο», αναφέρει με θυμό αλλά και λύπη, ο Γιώργος Σατσίδης στην εφημερίδα «Espresso».

Όσο για το πού πιστεύει πως οφείλεται αυτό και γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης αλλοιώνονται, ο ίδιος εξηγεί: «Οι άνθρωποι αλλάζουν στo περιβάλλον της τηλεόρασης. Αλλιώς ξεκινάνε, αλλιώς εξελίσσονται και αλλιώς προσγειώνονται στα δύσκολα. Όμως, καλό είναι να είσαι cool και να κάνεις όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά σου. Προσωπικά ως γνήσιος Σκορπιός δεν ξεχνώ ποτέ (γέλια)!»

Keywords
Τυχαία Θέματα