Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 12/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας να κάνετε το βήμα να ξεκόψετε από κάποιες μικρές εξαρτήσεις που έχετε. Τουλάχιστον, θα είστε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε. Με την ξαφνική βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου θα λύσετε ένα μικρό οικονομικό θέμα. Πάντως υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταλαβαίνετε

πιο εύκολα τον εαυτό σας για αυτό του δίνετε και προσωπική χάρη για να μπορέσετε να τον καλοπιάσετε. Αυτά τα κάνετε γιατί θα νοιώσετε δυνατοί και άνετοι. Μην παραδοθείτε σε αρνητικές σκέψεις και μην κολλήσετε την δράση σας γιατί μετά θα χάσετε τις ευκαιρίες. Το οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί, λύνεται. Ένας Ζυγός ή Ιχθύς είναι δίπλα σας αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε περισσότερο ενίσχυση στα οικονομικά σας για αυτό κάνετε αγώνα να μαζέψετε χρήματα ή να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Η ζωή σας χαρίζεται αυτή την περίοδο, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτά που σας δίνονται και μην ζητάτε και άλλα ή διαφορετικά. Η σταθερότητα των σχεδίων σας σάς βοηθάει να προχωρήσετε μπροστά. Η σχέση με ένα Παρθένο δυσκολεύει γιατί δεν είστε και εσείς ξεκάθαροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε σε τομές και σε λύσεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα. Τελικά, η λύση θα σας έρθει από εκεί που δεν την περιμένατε. Εσείς έχετε κάνει όλες τις προσπάθειές σας και τώρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περίοδος χρειάζεται συνεργασίες και συντροφικότητα για να περάσετε καλά και αυτό δεν σας αρέσει γιατί νοιώθετε ότι συμβιβάζεστε.

ΛΕΩΝ

Ένα οικονομικό ή πρακτικό θέμα θα προκύψει και μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Καλό είναι να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και να μην κάνετε πίσω γιατί δεν σας συμφέρει. Σίγουρα το δίκιο είναι με το μέρος σας. Θα κάνετε συζητήσεις κάτω από το τραπέζι μέχρι να βρείτε την τελική λύση αλλά θα την βρείτε να το θυμόσαστε. Ένας Αιγόκερως είναι δίπλα σας και εκδηλώνει τα συναισθήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή ημέρα για σας, αφού θα βιώσετε κάποια προσωπική ή οικονομική επιτυχία, αρκεί να μην είσαστε απόλυτοι και να μην εμμένετε στις διάφορες ιδέες που μπορεί και να μην σας καλύπτουν σαν άτομα. Το ενδιαφέρον ενός Λιονταριού θα σας εντυπωσιάσει και καλό είναι να μην κάνετε πίσω, επειδή εσείς δεν εκδηλώνεστε τόσο δυναμικά. Μια συνεργασία που θα προκύψει πρέπει να την εξετάσετε πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αρχίσει και κάνετε μικρά πράγματα. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, έχετε δυναμώσει αρκετά αλλά μην σταματάτε την δράση σας, επειδή οι άλλοι δεν σας δίνουν το πράσινο φως. Εσείς πρέπει να προχωρήσετε ακόμα και μόνοι σας στις διάφο

Keywords
Τυχαία Θέματα