Ευρυδίκη: Η δυσκολία να μεγαλώνεις ένα παιδί, ο έρωτας και ο χρόνος στον εαυτό της!

«Ο έρωτας είναι απόλυτος», δηλώνει η Ευρυδίκη μιλώντας για τη σημασία και τη σπουδαιότητά του.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο entertv, για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις τη σήμερον ημέρα ένα παιδί, την πορεία της στα μουσικά δρώμενα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί με την έννοια των κινδύνων που παραμονεύουν, ειδικά για παιδιά στην εφηβεία, των δυσκολιών της εποχής που σίγουρα δεν εμπνέουν κανέναν για το μέλλον, ίσα – ίσα το αντίθετο», αναφέρει η Ευρυδίκη ενώ υποστηρίζει πως αν ο γιος της θελήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι εκείνη δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αρκεί να τον έβλεπε ευτυχισμένο.

Η ίδια νιώθει κατασταλαγμένη όσον αφορά τη μουσική και συνειδητοποιημένη για τις επιλογές της. Όσο για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνη, η εμπορική επιτυχία, το κοινωνικό status ή η εξέλιξη μέσω των πραγμάτων που κάνει, δηλώνει: «Εννοείται η εξέλιξη είναι και ο στόχος και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν κάνει κανείς αυτά που αγαπά. Σίγουρα η εμπορική επιτυχία δεν με αφήνει αδιάφορη, αλλά δεν είναι ο λόγος που επιλέγω να κάνω κάτι. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η εσωτερική έκφραση, η ανάγκη μου κάθε φορά να κάνω κάτι διαφορετικό, να φτάσω όσο πιο βαθιά μέσα μου μπορώ».

Η Ευρυδίκη επίσης πιστεύει πως η ζωή ταιριάζει με τα τραγούδια δηλαδή ο έρωτας είναι συνυφασμένος με το απόλυτο! «Ο έρωτας είναι στο απόλυτο! Ο έρωτας δεν έχει ημίμετρα, δεν κάνει εκπτώσεις, δεν μπορεί τη συνήθεια... ο έρωτας είναι "απόλυτος" και για να τον κρατήσει κανείς ζωντανό πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά!», αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Από τη μία τα προσωπικά κι από την άλλη τα επαγγελματικά. Πώς θα ήθελε να είναι ζυγοσταθμισμένα ώστε να πει: «Είμαι ευτυχισμένη τώρα, υπάρχει η ιδανική ισορροπία στη ζωή μου»; «Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει η "ιδανική" ισορροπία. Κάποιες φορές δίνεις μεγαλύτερη σημασία στη δουλειά και κάποιες άλλες φορές στην προσωπική σου ζωή. Εγώ για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου, γιατί η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα. Άφησα σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά μου πάρα πολλές φορές. Έτσι τα 'χω καλύτερα με τον εαυτό μου. Όταν όμως έχω πραγματικά ανάγκη να κάνω κάτι το οποίο έχει ουσιαστική αξία για μένα, τότε το κάνω και αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται δίχως τύψεις», απαντά η Ευρυδίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα