5 σημάδια που δείχνουν πως η Κέιτ είναι έγκυος!

Οι φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα Κέιτ έγκυο, πληθαίνουν μέρα με την ημέρα, αφού υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά του.

Πέντε από αυτά τα σημάδια είναι:

5. Το πρόσωπό της

Μπορεί να μην έχει ακόμη κοιλίτσα, αλλά το πρόσωπό της φαίνεται πως παίρνει αυτό που έχουν οι έγκυες, δηλαδή στρογγυλεύει, μέρα με την ημέρα.

4. Το νερό

Οι γυναίκες που περιμένουν παιδί δεν πίνουν αλκοόλ. Στις τρεις τελευταίες επίσημες εκδηλώσεις που το ζευγάρι έδωσε το παρών, έκανε πρόποση με ποτήρι

νερού. Ναι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

3. Η νέα δουλειά

Το ερώτημα για το αν θα παραμείνει ο Γουίλιαμ στη βρετανική αεροπορία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και αυτό γιατί ο πρίγκιπας δεν το έχει απαντήσει ποτέ. Παρόλα αυτά, μια ομάδα προσωπικού στήνεται γύρω του, ενώ το ζευγάρι προσέλαβε νέο υπεύθυνο του γραφείου τύπου του.

2. Το νέο σπίτι

Περιμένοντας το πρώτο μωρό, κάθε ζευγάρι προσπαθεί να διαμορφώσει το χώρο του, που θα προσαρμόζεται στις νέες του ανάγκες. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μετακομίζουν, αν αυτό λέει κάτι. Το ζευγάρι προετοιμάζει το ανακτορικό διαμέρισμα 1Α, πρώην κάτοχος του οποίου ήταν η πριγκίπισσα Μάργκαρετ.

1. Τα στοιχήματα

Όταν πρόκειται για χρήματα, κανείς δεν αστειεύεται. Και από τη στιγμή που το στοίχημα στο γεγονός «θα γεννήσει η Κέιτ μέσα στο 2013» αποσύρθηκε από τη στοιχηματική εταιρία «Coral» και στη «Paddy Power», «παίζει» στο 1/6, δηλαδή ποντάρεις έξι ευρώ για να πάρεις ένα!

Keywords
Τυχαία Θέματα