Έμιλυ Κολιανδρή: «Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί τα λάθη είναι αναπόφευκτα»

Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Χρήστο Λούλη και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του μικρού Αλέξανδρου.

«Η ζωή μου προ Αλέξανδρου δεν έχει καμία σχέση με τη μετά Αλέξανδρου ζωή. Νιώθω πως απ' την ώρα που θα ανοίξω τα μάτια μου το πρωί μέχρι την ώρα που θα τα κλείσω είναι ένας αγώνας δρόμου για να εξισορροπήσω με τις ενοχές ότι δουλεύω πολύ και δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα, να καταφέρω ταυτόχρονα να είμαι καλή οικοκυρά και χίλια άλλα. Απ' την άλλη, όταν ξυπνάμε και τον βλέπω πώς παίζει, τι μας λέει,

αναρωτιόμαστε και εγώ και ο Χρήστος πώς ήταν η ζωή μας πριν. Μάλλον ήταν απίστευτα βαρετή». Όπως είπε δεν περίμενε ότι θα άλλαζε η ζωή της. «Σε καμία περίπτωση! Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης διάβαζα βιβλία, πήγαινα σε σεμινάρια, έκανα όλα αυτά που κάνει μια υποψήφια μητέρα αλλά δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με τη θεωρία. Κανείς τελικά δεν σε προετοιμάζει γι' αυτό που έρχεται πραγματικά». Όσο για το πώς θα ήθελε να τον μεγαλώσει είπε στο περιοδικό «Omikron»: «Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται διάφορα και να θέλω να περιφρουρήσω την εκπαίδευση, τα ενδιαφέροντα, τις κατευθύνσεις που θέλω να ακολουθήσει. Απ' την άλλη, θέλω να τον αποδεσμεύσουμε από δικές μας επιθυμίες ή ανάγκες. Εύχομαι να μεγαλώσω έναν άνθρωπο ελεύθερο, να καταλάβω την κλίση του και να προσπαθήσω να την ενισχύσω. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο βέβαια. Νιώθεις μεγάλη ευθύνη και αυτή η ευθύνη σε αναγκάζει να κάνεις λάθη που αναγνώρισες και εσύ στους δικούς σου γονείς. Μάλλον, όταν μεγαλώνεις ένα παιδί τα λάθη είναι αναπόφευκτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα