«Πριν από το Κάτω Παρτάλι, σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κάτω Παρτάλι» εξομολογήθηκε ότι τα οικονομικά προβλήματα που είχε τον είχαν βάλει σε σκέψεις να αλλάξει δουλειά.

Όμως ήρθε η πρόταση για τη σειρά και συνέχισε το επάγγελμα που αγαπάει. Σπούδασε όπως είπε σε συνέντευξή του: «Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, αμέσως μετά έδωσα στη σχολή του Εθνικού και όταν τελείωσα μπήκα στη Φιλοσοφική Αθηνών». Πώς όμως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός; «Τελικά τα πιο ωραία πράγματα έρχονται όταν δεν τα σκέφτεσαι. Τυχαία. Σαν τους μεγάλους έρωτες. Έρχονται στο δρόμο σου, όταν δεν τους κυνηγάς. Από μικρός μου άρεσαν τα μαθηματικά,

αυτό με έφερε στον κόσμο της λογοτεχνίας και του θεάτρου και, εκεί, ανακάλυψα ότι υπήρχαν άλλοι κόσμοι. Μέσα μου μπορεί και να το ήξερα. Άλλωστε, από μικρός ασχολούμουν με τη ζωγραφική, τα εικαστικά, τη φωτογραφία». Ακόμα αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που βίωσε εξαιτίας της αστάθειας της δουλειάς του. Ε, βέβαια. Πριν κάνω τη διαφήμιση του "ΟΤΕ" και της "Lacta", σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά, γιατί χρωστούσα αρκετά χρήματα. Είχα πολλές υποχρεώσεις. Χωρίς κλάματα, ιστορίες, γκρίνιες και μιζέριες, θα έκανα άλλη δουλειά από ανάγκη. Δεν είναι ντροπή. Η δουλειά δεν με φόβισε ποτέ. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι θα πεθάνω πάνω στο σανίδι. Μακάρι να έχω τέτοια διάρκεια βέβαια. Τώρα, αν δεν τύχαιναν οι διαφημίσεις και το "Παρτάλι", κάτι θα έβρισκα να έκανα. Το να γινόμουν καθηγητής στα 33 μου, χωρίς να έχω κάνει διδακτορικό, θα ήταν δύσκολο, θα χρειαζόμουν άλλα δύο χρόνια, προγραμματιστής ουδέποτε με ενδιέφερε να γίνω, οπότε κάπου αλλού θα έβρισκα την άκρη μου», δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα