Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Αν η τηλεόραση ήταν η μοναδική μου δουλειά, θα είχα πάθει νευρικό κλονισμό»

Μάλλον εκνευρισμό και ένταση προκαλεί στον Δημήτρη Σκαρμούτσο η τηλεόραση παρά ηρεμία!

Αυτό τουλάχιστον παραδέχεται ο ίδιος καθώς ερωτάται αν αγαπάει την τηλεόραση. «Αν η τηλεόραση ήταν η μοναδική μου δουλειά, θα είχα πάθει νευρικό κλονισμό» λέει με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει ο γνωστός σεφ στη real και συνεχίζει: «Τα πράγματα στην τηλεόραση αλλάζουν τόσο γρήγορα, με εξαίρεση τη φετινή χρονιά, που ίσως έχει σταθεροποιηθεί λίγο περισσότερο. Αν όμως ήταν το πρώτο μου επάγγελμα,

θα είχα τρελαθεί. Και απορώ πώς δεν τρελαίνονται όλοι αυτοί που κάνουν για χρόνια τηλεόραση. Θεωρούσα πάντα ότι δουλεύω σε ένα τρελό επάγγελμα, τη μαγειρική, γιατί είναι απρόβλεπτη. Η τηλεόραση είναι ακόμα χειρότερη από τη μαγειρική»!

Τι σου έδωσε και τι σου στέρησε η τηλεόραση;

«Εννοείται με βοήθησε να πάρω κάποια χρήματα, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα είχα. Με βοήθησε να «ανοίξω» τη δουλειά μου, γιατί από εκεί που με ήξεραν 100 - 200 άνθρωποι με γνώρισε όλη η Ελλάδα. Επίσης, πήρα πολλή αγάπη και θετική ενέργεια από τον κόσμο, γιατί λόγω εμφάνισης ήμουν ένας άνθρωπος που ψιλοφοβόντουσαν... Όταν είδαν ότι τελικά αυτό δεν ισχύει, ήταν καταπληκτικό. Τα κακά είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις πλέον πράγματα που έκανες. Πρέπει, δηλαδή, να προσέχεις πολύ τι κάνεις και τι λες».

Keywords
Τυχαία Θέματα