Δημήτρης Αρβανίτης: Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών περνάει τα σύνορα!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών όσον αφορά τουλάχιστον σε καθημερινά σήριαλ φέρουν την υπογραφή του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη.

Μετά τη «Ζωή της άλλης» και τα «Κλεμμένα Όνειρα» τα οποία συνεχίζονται και αυτή τη σεζόν στο Μεγάλο Καναλι, ο Δημήτρης Αρβανίτης ανοίγει τα φτερά του και για το εξωτερικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το σκηνοθέτη να είναι ένα βήμα πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές για μια συνεργασία – έκπληξη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Δημήτρης Αρβανίτης προσανατολίζεται για ένα σίριαλ που αυτή τη φορά θα είναι

συμπαραγωγή με εταιρεία παράγωγης από το εξωτερικό, χωρίς όμως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες αφού θέλουν να κρατήσουν την συνεργασία και το σενάριο επτασφράγιστα μυστικά., μέχρι να ανακοινωθούν όλα επίσημα από τους αρμόδιους.

Αυτό που κοιτούν τώρα οι αρμόδιοι είναι να κοιτάξουν κυρίως τα λειτουργικά πριν δώσουν και επίσημα τα χέρια και πέσουν οι υπογραφές της συνεργασίας.

Μπορεί να εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες πριν ακουστεί η κλακέτα των γυρισμάτων, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο σκηνοθέτης δεν έχει ξεκινήσει να δουλεύει στο μυαλό του τόσο διάφορα μέρη όσο και τα άτομα με τα οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και πρόκειται να ξανασυναντηθούν στο πλατό για άλλη μία φορά.

Άλλωστε σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν όλοι τους κώδικες με τους οποίους δουλεύει ο καθένας, γι' αυτό και ο σκηνοθέτης προτιμά να δουλεύει με άτομα που γνωρίζει αλλά και τον γνωρίζουν καλά.

Σύμφωνα πάντα με τους καλά γνωρίζοντες, αυτό τον καιρό αναμένεται να γίνουν και οι συζητήσεις με τους χρηματοδότες έτσι ώστε με τη νέα σεζόν να ξεκινήσει η εντατική προετοιμασία των γυρισμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα