Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν θέλω να “σπαταλιέμαι”»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, τις δουλειές που έχει κάνει σε θέατρο και τηλεόραση, καθώς για την εμφάνιση της. Η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε πως ανασφάλεια με την εξωτερική της εμφάνιση δεν έχει ανασφάλειες, είναι συμφιλιωμένη κάτι το οποίο

δεν ισχύει στα επαγγελματικά της. «Είμαι συμφιλιωμένη με αυτό που είμαι. Δεν έχω ανασφάλεια. Στη δουλειά μου όμως λέω πως θα ήθελα να είμαι καλύτερη από αυτό που είμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Όνειρο από παιδί για την ηθοποιό ήταν να παίξει Ίψεν κι εύχεται να το πραγματοποιήσει. Αγαπάει πολύ το θέατρο και τον κινηματογράφο και θέλει να κάνει διαλεγμένες δουλειές. Ενώ αποκαλύπτει πως κάνει διαφημίσεις μόνο για τα χρήματα. «Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα δεν έχει λεφτά. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο εξωτερικό, αλλά είναι δύσκολο λόγω γλώσσας» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας «τη διαφήμιση την κάνω για να βγάλω χρήματα. Έχω κάνει μόνο τρεις σειρές και θα ήθελα να διατηρήσω την «πολυτέλεια» να είμαι κάπου που να απασχολούμαι, όπως ένας ηθοποιός που κάνει τηλεόραση και να μην κακοπερνάω, να μην υποφέρω. Δεν θέλω να "σπαταλιέμαι", όπως εγώ το κρίνω»..

Για την τηλεόραση συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι αντικειμενικές συνθήκες και ο όγκος της δουλειάς κάνουν την τηλεόραση πιο ψυχοφθόρα. Ενώ, στο θέατρο έχεις μια προετοιμασία».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα