5 κινήσεις για να δείχνεις κλασικό αρσενικό!

Εντάξει, δεν σου είπαμε να ακολουθείς και το βασιλικό πρωτόκολλο της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά που και που, καλό είναι να θυμάσαι (αλλά και να υπενθυμίζεις στους άλλους) πως είσαι ένας άνδρας… αρσενικός, με αγωγή και καλούς τρόπους και είσαι έτοιμος να φροντίσεις την κοπέλα που θα πέσει στα χέρια σου. Καν’ την να νιώθει βασίλισσα για να νιώθεις βασιλιάς!

5. Μείνε όρθιος μέχρι να καθίσει

Δεν τολμάμε να σου πούμε να της τραβήξεις την καρέκλα… Αλλά δεν είναι και κόπος να μείνεις όρθιος για τρία δευτερόλεπτα, ίσα ίσα για να καθίσει και να νιώσει άνετα η κυρία που συνοδεύεις! Μπορεί και

να μην προσέξει, καν, την κίνησή σου. Αυτή την κίνηση δεν την κάνεις για να σε δουν όλοι στο εστιατόριο που βρίσκεστε. Να είσαι διακριτικός. Καλό θα είναι να αποφεύγεις γκριμάτσα τύπου «για πόση ώρα θα ξεροσταλιάζω ακόμη, κάτσε επιτέλους!». Επίσης, αν καθυστερήσει λίγο, κάνε πως διορθώνεις τη θέση του ρολογιού σου ή πως «κεντράρεις» τη ζώνη σου.

4. Κράτα την ομπρέλα

Είναι μια από τις πιο συμβολικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ένας άνδρας προς μια γυναίκα. Το αρσενικό που φροντίζει, περιποιείται το θηλυκό! Τώρα που ο καιρός χαλάει, καλό θα ήταν να έχεις πάντα στο αυτοκίνητό σου μια ομπρέλα. Ακόμη και το ψιλόβροχο μπορεί να χαλάσει τα μαλλιά της. Άνοιξε την ομπρέλα και βάλ’ την από κάτω. Ακόμη και αν είναι ξεχαρβαλωμένη, μπες στο σημείο που στάζει. Έτσι της δείχνεις πως, εκτός όλων των άλλων προσόντων που διαθέτεις, είσαι και προνοητικός αλλά και… αρσενικός!

3. Κλείσε το κινητό σου στο τραπέζι

Ένα από τα πολλά και μεγάλα λάθη των ανδρών είναι όταν απαντούν στο κινητό, την ώρα ενός ρομαντικού δείπνου. Αυτό είναι αγένεια, ακόμη και αν το ραντεβού δεν είναι ρομαντικό! Αλλά ειδικά όταν είσαι με μια γυναίκα, θα πρέπει να την κάνεις να αισθανθεί πως όλος ο χρόνος σου, όλες σου οι αισθήσεις θα είναι εστιασμένες επάνω της! Μπορείς να τηλεφωνήσεις και αργότερα στη… μαμά σου!

2. Σύστησέ την

Το πιο σημαντικό για έναν τζέντλεμαν είναι να αισθάνεται η κυρία που συνοδεύει άνετα. Και για να νιώθει άνετα θα πρέπει να τη συστήνεις σε φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες που θα τύχει να συνομιλήσετε. Δεν χρειάζεται να κάνεις παρουσίαση του βιογραφικού της, απλά διακόπτεις ευγενικά, αν κάποιος μιλάει, κάνεις τις συστάσεις και στη συνέχεια, τη βάζεις στον «κύκλο» της συζήτησης, τραβώντας ελαφρά το κορμί σου πίσω. Αν δεν το κάνεις, φαίνεται πως ντρέπεσαι για την κυρία που έχεις δίπλα σου ή δεν είναι και τόσο σημαντική για να τη συστήσεις!

1.Κράτα την πόρτα

Έρευνες έδειξαν πως το 90% των γυναικών θεωρούν αυτήν την κίνηση ως τη Νο1 κίνηση ενός τζέντλεμαν. Γενικότερα, καλό θα ήταν να κρατάς ανοιχτή μια πόρτα για οποιονδήποτε μπαίνει σε έναν χώρο και είναι ακριβώς πίσω σου. Δείχνει άνδρα που τρέφει σεβασμό για τους γύρω του, κάτι που μετράει υπέρ σου. Βέβαια, δεν χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου για να την προσπεράσεις και να της ανοίξεις την πόρτα, δεν είσαι ο υπηρέτης της! Απλά, με ένα τρικ, όπως να της κάνεις μια ερώτηση, την καθυστερείς

Keywords
Τυχαία Θέματα