Δείτε τη φωτογράφηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα φθινοπωρινά της ρούχα και "μάγεψε" το φωτογραφικό φακό γνωστού περιοδικού!

Η ηθοποιός ανήκει στα ταλαντούχα παιδιά της νέα γενιάς, είναι από της πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο της showbiz και πολύ καλό παιδί σύμφωνα με όσα λένε αυτοί που τη γνωρίζουν καλά. Η Αθηνά Οικονομάκου

μίλησε για τα σχέδια που έχει για οικογένεια αλλά, για την φιλία αλλά και την επιλογή να αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εξόδους.

«Είμαι πολύ περίεργη στις σχέσεις μου. Πρέπει καταρχάς να μπορώ να επικοινωνώ με τον άλλο. Να με καταλαβαίνει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Κανένας φίλος μου δεν έχει νιώσει ότι θα τον πρόδιδα. Αυτά θέλω και από τους άλλους. Ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και αλήθεια», δηλώνει στο περιοδικό Celebrity.

H ηθοποιός θέλει να κάνει οικογένεια ακόμη και σε μικρή ηλικία αρκεί φυσικά να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος ενώ δεν ξεχνά να σημείωση πως δεν τις αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά της και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις γιατί δεν θέλει να δίνει δικαιώματα.

«Πλέον κάνω επιλογή στα μέρη που θέλω να πάω. Προτιμώ να μην πηγαίνω εκεί όπου ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι. Όμως δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς, γιατί τώρα πια μπορούν να σε τραβήξουν φωτογραφία και από το κινητό στο πιο μικρό μαγαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογράφιση της Αθηνάς Οικονομάκου!

Keywords
Τυχαία Θέματα