Χαντ Πέρι: Από υπηρέτρια… ζάμπλουτη!

Η Χαντ Πέρι είναι μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες η οποία δούλευε τη μισή της ζωή για την ζάμπλουτη κυρία της Χιούγκετ Κλαρκ. Η ιστορία της Χιούγκετ Κλαρκ είναι από εκείνες που και μυθιστοριογράφοι δυσκολεύονται να επινοήσουν.

Ήταν κόρη ενός πρώην γερουσιαστή και κληρονόμος μιας τεράστιας οικογενειακής περιουσίας, που αποκτήθηκε με την εκμετάλλευση ορυχείων χαλκού στη Μοντάνα. Η πολυεκατομμυριούχος κληρονόμος δεν είχε οικογένεια και ζούσε

μόνη της όλα τα χρόνια της ζωής της με συνοδοιπόρους της, τη νοσοκόμα της, το λογιστή και το δικηγόρο της. η Χιούγκετ Κλαρκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών ενώ τα τελευταία 20 χρόνια είχε επιλέξει να αλλάξει όνομα και να ζει σε ένα απλό δωμάτιο σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Μετά το θάνατό της βρέθηκε η τελευταία διαθήκη της όπου άφηνε κυριότερο κληρονόμο τη νοσοκόμα και βοηθό της όλα αυτά τα χρόνια Χαντ Πέρι. Το ποσό που κληρονόμησε η γυναίκα από τις Φιλιππίνες ανέρχεται στο ποσό των 33 εκ. δολαρίων καθώς και μια έπαυλη. Περιουσία, επίσης, άφησε σε μια βαφτιστήρα της, στο λογιστή της, το δικηγόρο της, το υπόλοιπο υπηρετικό προσωπικό αλλά και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ποια ήταν ουσιαστικά η Χιούγκετ Κλαρκ και ποια η φιλοσοφία της ζωής της; Δείτε το βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασαν στην εκπομπή «Ελένη»

Keywords
Αναζητήσεις
υπηρέτρια απο φιλιππίνες
Τυχαία Θέματα