Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Την ώθηση στην τηλεόραση μου την έδωσε η Ελένη Μενεγάκη»

Έχει ξεχωρίσει κάποιους από τους νέους σεφ που βγαίνουν στην τηλεόραση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου;

«Μου αρέσει πολύ ο Άκης Πετρετζίκης, τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερα γιατί είναι και πολύ καλό παιδί. Αδυναμία που μεγάλη είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ τελευταία θεωρώ ότι στην τηλεόραση έχει ξεχωρίσει ο Βασίλης Καλλίδης» τόνισε στο Hello και συνέχισε αναφορικά με το αν χρωστάει σε κάποιον τηλεοπτικά: «Την ώθηση στην

τηλεόραση μου την έδωσε η Ελένη Μενεγάκη. Για μένα η συνεργασία μαζί της ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα».

Θα επέστρεφε στην πρωινή ζώνη; «Μα οι πρωινές εκπομπές δεν είναι και οι πιο ωραίες; Βεβαίως και θα μου άρεσε να ξαναπάρω τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής. Αρκεί να έχω τον χρόνο για να την αναλάβω και να την στήσω έτσι όπως θα ήθελα. Με τα αυξημένα επαγγελματικά ταξίδια που είχα τη φετινή χρονιά στο εξωτερικό, δεν γινόταν να είμαι σε πρωινή εκπομπή».

Ποια τηλεοπτική συνεργασία έχει ξεχωρίσει; «Σίγουρα η συνεργασία που με έκανε γνωστή στο κοινό και με σημάδεψε στην τηλεοπτική μου πορεία ήταν εκείνη με την Ελένη. Σε αυτό το πλατό αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη φιλία, όχι μόνο με εκείνη αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα