Ο Στράτος Τζώρτζολγου στον «Κόσμο ανάποδα»!

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Kόσμο ανάποδα» παρέα με τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος για πρώτη φορά παρουσιάζει στην τηλεόραση τον γιο του Αλκιβιάδη, το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το στούντιο του ΣΚΑΪ μετατρέπεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου και ο Στράτος Τζώρτζογλου ξαναφορά, 25 χρόνια μετά, τη " φανέλα με το 9".
Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχει δώσει μιλάει για τη ζωή του και για τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους έλληνες σκηνοθέτες. Στο Λος Άντζελες, τις δυσκολίες του χώρου της σόου μπιζ ,το λάιφ στάιλ,

αλλά και ...το "σταριλίκι". Ακόμη, αναφέρεται στην αξία του έρωτα, στην πίστη που πρέπει να έχουμε στον εαυτό μας και τα όνειρά μας, τις εμμονές και τις παραξενιές του.

Μαζί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο Αλκιβιάδης μιλάει για τη σχέση με τον πατέρα του, τον κρίνει, τον συμβουλεύει και εκμυστηρεύεται τα όνειρά του για το μέλλον. Ένα από αυτά η ταινία που θα σκηνοθετήσει με πρωταγωνιστή τον πατέρα του. Μιλά ακόμα για τη συμμετοχή του στο Κυπριακό σήριαλ "Βαλς με 12 θεούς" με πρωταγωνιστή τον πατέρα του. Μάλιστα ο νεαρός Αλκιβιάδης αποκαλύπτει πως βοηθάει τη μητέρα του, Μαρία Γεωργιάδου, στη συγγραφή του σεναρίου και μάλιστα όταν εκείνη "κολλάει" τον συμβουλεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα