Nίκος Αναδιώτης: «Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση!»

Καλεσμένος στο «Movies & Stars» αυτή την Τετάρτη 6/2, στις 20.00, o Nίκος Αναδιώτης. Ο σέξι ηθοποιός που μόλις αποχώρησε από το «Dancing with the Stars», αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του αλλά και ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση!

Ακόμα μιλάει για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χριστίνα Παππά αλλά και την αθέατη πλευρά του Γιάννη Λάτσιου.


«Αισθάνομαι νικητής!»
«Και μέχρι εδώ που έφτασα στο Dancing αισθάνομαι νικητής στόχος μου δεν ήταν να νικήσω αλλά να μείνω όσο περισσότερες

Κυριακές γινόταν! Το χορευτικό σόου σου δίνει τη δυνατότητα να σε γνωρίσει ο τηλεθεατής σαν άνθρωπο . Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήμουν έτοιμος για την κριτική της επιτροπής αλλά και του Τύπου που άλλες φορές είναι καλή, άλλες άσχημη».


«Η γυναίκα μου ζηλεύει αλλά με μέτρο!»
«Τη γυναίκα μου την είχα γνωρίσει πριν από την υπέρ - έκθεση των Βασιλειάδων και του Dancing όποτε δεν νομίζω να μου έχει μειώσει τις θαυμάστριές μου αφού όλοι με έμαθαν δεσμευμένο. Με την Βασιλική έχουμε μια σχέση που κανείς δε χρειάζεται να τρέχει πίσω από τον άλλον. Είμαστε ένα και είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει και τη δουλειά μου και όλα. Ζηλεύει αλλά σε ένα επιτρεπτό όριο το οποίο είναι πολύ καλό γιατί κανένας άντρας δεν του αρέσει να τον ζηλεύουν υπερβολικά».
Κάθε Κυριακή πάω στην εκκλησία!
«Πηγαίνω στην εκκλησία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και προσεύχομαι και παρακολουθώ την Θεία λειτουργία την Κυριακή. Το ξέρω ότι είναι αντιφατικό με την εικόνα μου και αυτό που βγάζω, αλλά πιστεύω πολύ στον Θεό. Ο κόσμος που συναντάω εκεί στην εκκλησία χαίρεται, από ότι μου λένε, που κάποιος που είναι στην τηλεόραση βρίσκεται και στο δρόμο του Θεού».


Δεν πρέπει να κατηγορούν εμένα που μεταπήδησα από το μόντελινγκ στην υποκριτική!
«Πολλά μοντέλα έχουν μεταπηδήσει στο χώρο της τηλεόρασης και έχουν κατηγορηθεί, δεν είμαι ο πρώτος. Όταν μου έγινε η πρόταση για τους Βασιλιάδες αυτοί ήρθαν και με βρήκαν δεν το έψαξα εγώ, άρα όλοι αυτοί που με κατηγορούν έπρεπε πρώτα να κατηγορήσουν τους εργοδότες μου και όχι εμένα. Αυτοί μου έκαναν την πρόταση και εγώ μπορεί να ήμουν άνεργος εκείνο το διάστημα και αποδέχτηκα».

Με το σεξ δεν καις και τόσες θερμίδες αφού μερικές στάσεις είναι... στατικές!
«Γυμνάζομαι πάρα πολύ και προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου για να διατηρώ την εμφάνισή μου. Τρέχω καθημερινά τουλάχιστον 40 λεπτά στον διάδρομο. Έχω διαβάσει σε μελέτες ότι και με το σεξ καίς θερμίδες, δεν ξέρω πως το μετράνε βέβαια αφού υπάρχουν και στάσεις που είσαι αρκετά στατικός».


Μέσα στην εβδομάδα εκπληρώνω πάντα τις συζυγικές μου υποχρεώσεις!
«Παρά τις προπονήσεις και την γυμναστική φροντίζω να έχω χρόνο για μένα και την γυναίκα μου για έρωτα. Δε μπορώ να κάνω όσες ώρες χορεύω αν και προτιμώ να είμαι σπίτι με τη γυναίκα μου παρά στη σχολή χορού. Φροντίζω μέσα στην εβδομάδα να εκπληρώνω τις «υποχρεώσεις» μου...! Θέλω να κάνω παιδί και όχι μόνο ένα αλλά όσα θέλει ό Θεός».


Η γυναίκα μου δεν ενοχλείται από τις αναφορές στην Χριστίνα Παππά!
«Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την σχέση που είχα με τη Χριστίνα Παππά. Με την Βασιλική δεν το έχω συζητήσει αλλά δεν νομίζω να την ενοχλεί έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήμουν με τη Χριστίνα . Ήταν η πρώτη γνωστή σχέση μου αλλά ΟΚ έχει περάσει».


Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση!
«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση αλλά αυτό ήταν στο παρελθόν. Τώρα διαβάζω κατά καιρούς στις σελίδες μου στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια αλλά δεν σοκάρομαι, δεν δίνω καμία σημασία. Ντρέπομαι που διαβάζω ορισμένα πράγματα , είναι απίστευτο με τη ευκολία σου ζητάνε ορισμένα πράγματα. Που έχουν φτάσει τα κορίτσια αυτό αναρωτιέμαι»!


Θέλω να δω Λάτσιο και Ζέτα να χορεύουν!
Ο Γιάννης Λάτσιος είναι πολύ πιο άμεσος άνθρωπος και ευγενής όταν τον γνωρίσεις, δεν είναι καθόλου απόμακρος και σε φέρνει εύκολα κοντά του. Θα ήθελα όλοι οι κριτές να χορεύουν. Θα ήθελα να δω τον κ Λάτσιο να χορεύει με την Ζέτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα