Τέταρτη σεζόν για Eastbound & Down

14:25 3/7/2012 - Πηγή: Mixtape

Μπορεί να μη σας έχουμε μιλήσει πολύ (εώς καθόλου) για την κωμική σειρά του HBO με πρωταγωνιστή τον Danny McBride αλλά θα φταίει μάλλον το ότι όταν την ανακαλύψαμε κολλήσαμε τόσο πολύ που είδαμε όλα τα επεισόδιά της non stop και φοβηθήκαμε μη σας τη χαλάσουμε με ένα σωρό spoilers. Το HBO αποφάσισε πως είναι τόσο αστεία όσο αποφασίσαμε και εμείς και τη διάλεξε για να ανανεωθεί και στην επόμενη σεζόν, με έναν τέταρτο κύκλο οκτώ επεισοδίων.

Η σειρά στην οποία εμφανίζονται τρανταχτά ονόματα σε

guest ρόλους όπως ο Jason Sudeikis από το Saturday Night Live και ο Matthew McConaughey μόνο στην προηγούμενη σεζόν επέστρεψε το Φεβρουάριο που μας πέρασε στους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές και έκλεισε με περισσότερους από ένα εκατομμύριο στο τελευταίο επεισόδιό της οπότε μάλλον φάνηκε αρκετά επιτυχημένη στο κανάλι για να τη συνεχίσει και του χρόνου.

Το χιούμορ της σειράς την παραγωγή της οποίας κάνουν ο Will Ferrell και ο Adam McKay είναι αρκετά χοντροκομμένο αλλά παρόλα αυτά όχι χυδαίο ή ενοχλητικό/ βαρετό/ κάφρικο και κάνει ακόμα και τους πιο δύσκολους θεατές να σκάνε από ένα τουλάχιστον χαμογελάκι σε κάθε επεισόδιο. Γι αυτό σας λέμε. Κάντε catch up, περάστε μερικές ωραίες καλοκαιρινές μέρες μαζί της και ετοιμαστείτε γιατί fucking Kenny Powers is coming back.

Keywords
Τυχαία Θέματα