Ποιος θέλει να δουλέψει στην Dunder Mifflin;

Τι είναι η Dunder Mifflin; Για κάντε την ίδια ερώτηση σε κάποιον θαυμαστή της τηλεοπτικής σειράς The Office και να είστε σίγουροι πως α. θα ετοιμάσει το βιογραφικό του (ποτέ δεν ξέρεις) ή β. θα σκάσει στα γέλια. Γιατί; Διότι η Dunder Mifflin είναι η εταιρεία που «πρωταγωνιστεί» στην τηλεοπτική σειρά «The Office».

Το σκηνικό όπου συμβαίνουν όσα συμβαίνουν δηλαδή. Και το NBC έχει την εξαιρετική

ιδέα να κάνει αντίστροφη τοποθέτηση προϊόντος και να ιδρύσει την εν λόγω εταιρεία στα αλήθεια. Σε συνεργασία με την εταιρεία Quill.com θα ανοίξει η NBCUniversal την εταιρεία χαρτιού εκτυπώσεων Dunder Mifflin όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η Dunder Mifflin όταν λειτουργήσει θα χρησιμοποιήσει για το promo της σλόγκαν τα οποία αναγνωρίζουν οι φαν της σειράς όπως Our motto is, Quabity First και Get Your Scrant on.

Η ιδέα αυτή προέκυψε από το γεγονός πως οι πωλήσεις χαρτιού εκτύπωσης έχουν πέσει μια που τα e-mails και τα pdf έχουν, πλέον, αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις εκτυπώσεις και οι δύο εταιρείες θεωρούν πως αυτός είναι ένας τρόπος να ενισχυθούν, μέσα από την αναγνωρισιμότητα και τη διασημότητα του Office.

Μπορεί οι εργαζόμενοι στην εταιρεία να μην έχουν αφεντικό τον Ricky Gervais (δημιουργό του αγγλικού Office που ήταν και το πρώτο) ή τον Steve Carrell που πλέον δεν βρίσκεται στη θέση του, ούτε καν το νυν αφεντικό Ed Helms, μπορεί να μην συναντήσουν στο δικό τους γραφείο έναν David Brent ή έναν Michael Scott αλλά θα έχουν, σίγουρα, λίγη από τη λάμψη της επιτυχίας της σειράς και, ποιος ξέρει, ίσως να γίνουν και εκείνοι πρωταγωνιστές στο δικό τους mockumentary.

Keywords
Τυχαία Θέματα