Παρουσίαση της Βιογραφίας του Bruce Springsteen

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον βιβλίο για τους φίλους του Αφεντικού, της μουσικής και της Αμερικάνικης κουλτούρας γενικότερα, μεταφράστηκε στα Ελληνικά και κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόλις ημέρες από τη σειρά Λατέρνατιβ των εκδόσεων Το Ροδακιό.

Ο λόγος για το “Μπρους” του Πίτερ Έιμς Κάρλιν, μία πάρα πολύ καλή βιογραφία του Bruce Springsteen, η οποία σε αντίθεση με πολλές άλλες αντίστοιχες βιογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, είναι η πρώτη που γράφτηκε με την υποστήριξη

και άμεση συμμετοχή του ίδιου του Bruce. Την μετάφραση στα Ελληνικά ανέλαβε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 19:00, στον Φωταγωγό (Κολοκοτρώνη 59Β), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου και φυσικά θα ακολουθήσει και πάρτυ με “μπρουσικά” Dj sets, burgers από το Γκελ Μπιστρό και άφθονη μπίρα ζ! .

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν οι υπεύθυνοι της έκδοσης, Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης (Λατέρνατιβ) ο μεταφραστής του βιβλίου Γιώργος Μιχαλόπουλος, η μουσικοκριτικός Μαρία Μαρκουλή, η σινεκριτικός Πόλυ Λυκούργου και ο Ανδρέας Μητρέλης (μέλη του ελληνικού community No Surrender) καθώς και ο υπογράφων αυτές τις γραμμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα