Ανακοινώθηκαν τα 3 πρώτα ονόματα του Plisskën Festival 2014

Και αφού “έφυγαν” σε λίγες ώρες όλα τα early bird tickets, το Plisskën Festival ανακοίνωσε σήμερα τα 3 πρώτα ονόματα του line up της διοργάνωσης του 2014, το οποίο όπως είναι γνωστό πια θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια προπωλούνται προς
Από 17 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 10 Ιανουαρίου 2014 | 2-day pass: 40 ευρώ
Από 11 Ιανουαρίου

2014 μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2014 | 2-day pass: 45 ευρώ
Από 11 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι την έναρξη του φεστιβάλ | 2 day pass: 50 ευρώ
Τα εισιτήρια θα διατίθενται μέσω του www.viva.gr/tickets/festival/plissken-2014

Περισσότερες πληροφορίες στο ανανεωμένο επίσημο website του φεστιβαλ www.plisskenfestival.gr

65daysofstatic

Δύο χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνιση τους στην χώρα μας, οι βρετανοί 65daysofstatic επιστρέφουν στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Plisskën Festival 2014. Tο κουαρτέτο από το Sheffield, φέτος κυκλοφόρησε το 5ο πλέον album του, με τίτλο “Wild Light” και συνεχίζει την εξέλιξή του από ένα καθαρόαιμο post-rock συγκρότημα σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ηλεκτρονικές μπάντες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή.

Cooly G

H βασίλισσα της hyperdub records, η Merrissa Campbell όπως είναι το πραγματικό της όνομα, από την καρδιά του Brixton του Λονδίνου έρχεται στο Plisskën , για να φέρει μία γερή δόση από το περίφημο σύγχρονο urban UK funk ήχο της στην Αθήνα.

Fink

Μία ιδιαίτερη περίπτωση ο Fin Greenall, από το Bristol στο Brighton, και από trip hop και techno παραγωγός σε τραγουδοποιός, πάντα δραστήριος και κινούμενος σε διαφορετικά μουσικά τοπία ανά περιόδους της 15ετής πορείας του, πάντα από τον στάβλο της Ninja Tunes. Στο Plissken έρχεται έχοντας κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 ένα album ζωντανή ηχογράφηση με την ολλανδική The Royal Concertgebouw Orchestra.

Keywords
Τυχαία Θέματα