Οι Nightstalker παρουσιάζουν το νέο τους album σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

00:37 3/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Για τους Nightstalker δεν νομίζω να χρειάζονται και πολλά εισαγωγικά λόγια. Από το 1989 αποτελούν μία από τις πιο σταθερές αξίες της αθηναϊκής σκηνής έχοντας κυκλοφορήσει πλέον έξι albums και έχοντας καθιερωθεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό ως μία από τις αξιόπιστες και υγιείς δυνάμεις του underground rock, πάντα δυνατοί και σκληροί, περνώντας από το thrash και το metal,

στο grunge, και από εκεί στο stoner/desert σκοτεινό ήχο που τους έχει πια καθιερώσει.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι Nightstalker κυκλοφόρησαν το έκτο τους album με τίτλο “Dead Rock Commandos” στην ανεξάρτητη αμερικανική εταιρία “Small Stone Recordings“   ενώ ολοκλήρωσαν και έναν πρώτο κύκλο συναυλιών σε festivals σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με την κυκλοφορία του album, το οποίο μπορείτε να ακούσετε και παρακάτω, ήρθε και η ώρα και για τις δύο μεγάλες συναυλίες του συγκροτήματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου και θα παρουσιάσουν το “Dead Rock Commandos” αλλά και φυσικά υλικό από τις προηγούμενες δουλειές τους.

Οι Nightstalker θα εμφανιστούν στο 8 Βall στην Θεσσαλονίκη στις 29 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια στο Gagarin 205 στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου.

Ακούστε το “Dead Rock Commandos”

Keywords
Τυχαία Θέματα