Οι Cold Cave έρχονται στo Death Disco

16:47 6/1/2014 - Πηγή: Mixtape

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες της νέας χρονιάς θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε στo Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή) αυτό το μήνα.

Οι Cold Cave, πίσω από τους οποίους “κρύβεται” ο αμερικανός πολυπράγμων μουσικός, ποιητής, συγγραφέας και εκδότης μεταξύ άλλων, Wesley Eisold, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα της νέας dark wave, synth pop σκηνής.

Ύστερα από μία πρώτη περίοδο σε hardcore punk

σχήματα όπως οι θρυλικοί πια American Nightmare/Give Up the Ghost (οι οποίοι μάλιστα απρόσμενα επέστρεψαν το 2011, και δίνουν σποραδικά κάποια σπάνια reunion shows!), Some Girls, XO Skeletons και Ye Olde Maids, το 2007 ο Wesley Eisold επικεντρώθηκε στον ηλεκτρονικό ήχο κάτω από το όνομα Cold Cave, κυκλοφορώντας τα πρώτα του EP παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή στον darkwave ήχο, ενώ το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο album των Cold Cave, “Love Comes Close” στην Matador Records. Δύο χρόνια αργότερα, και πάλι στην Matodor θα ακολουθήσει το δεύτερο album των Cold Cave με τίτλο “Cherish the Light Years“, ενώ μέσα στο 2014 αναμένουμε και την τρίτη δισκογραφική δουλειά, την οποία θα προωθήσουν και με μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία την Άνοιξη με τους Nine Inch Nails.

Τη Τρίτη 21 Ιανουαρίου, οι Cold Cave θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο DeathDisco, στο πλαίσιο μίας μικρής ευρωπαϊκής περιοδείας.

Τα εισιτήρια (μόλις 250) προπωλούνται προς 12€ + booking fee αποκλειστικά και μόνο από το www.ticketarena.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα