Οι 10 Αγαπημένοι Comics Χαρακτήρες του 2011

19:12 19/1/2012 - Πηγή: Mixtape

8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους 10 καλύτερους χαρακτήρες comics της χρονιάς. Μπάσταρδοι, νυχτερίδες και καλά παιδιά…

η κριτική επιτροπή:

@manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog
@dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX
@mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα – μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο
@Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land

Without Comic Books
@amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews
@georgethebeast – η Τζένη Μπαλατσινού - βαρεμένα ημερολόγια
@iliaskyriazis - o Πέτρος Κωστόπουλος - iliaskyriazis.com
@kingmob25 - ο Χρήστος Δάντης - Sadly, Cairo


ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ: 
Μέρα 1η: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από DC Comics
Μέρα 2η: οι 10 αγαπημένοι writers και artists
Μέρα 3η: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από Marvel Comics
Μέρα 4η: οι 10 καλύτεροι creator-owned τίτλοι από τις άλλες εταιρίες

Σήμερα κάνουμε φινάλε με τους 10 χαρακτήρες comics που ξεχωρίσαμε μέσα στη χρονιά. Προδίδουμε λίγο την αγάπη μας για τους μάγους Vertigo και την οικογένεια του Batman και γενικά τους δύσκολους χαρακτήρες των comics αλλά δίνουμε και αρκετή αγάπη στους μεταλλαγμένους και τους φρέσκους χαρακτήρες της Marvel.

ΠΑΜΕ!


10. JOHN CONSTANTINE (Hellblazer)

@Hell_b0y: Είναι η χρονιά του γιατί… η μέλλουσα και πολύ νεότερη από αυτόν γυναίκα του όταν είχε την ευκαιρία να τον απατήσει το έκανε με τον νεότερο και πιο πανκ εαυτό του.

@manolis: ο αγαπημένος παλιοκάφρος άγγλος μάγος που δεν μπορεί ούτε για μια χρονιά να μην γαμήσει τους πάντες και τα πάντα γύρω του.

9. BRUCE WAYNE / BATMAN 

@Hell_b0y: Είναι η χρονιά του γιατί… έχει 4 ολοδικά του comics, εμφανίζεται δεν ξέρω και γω σε πόσα άλλα, έχει νέο γαμάτο video game, νέα ταινία, παλιούς και νέους εχθρούς και φίλους. Κι επειδή όλοι κατά βάθος ξέρουν πως δεν είναι καλό να τα βάλεις μαζί του. Ρωτήστε τον Darkseid. A,ξέχασα. Και γι’αυτό:

@manolis: horny bat-chelor! #sorry

8. SLADE WILSON / DEATHSTROKE

@manolis: Είναι η χρονιά του γιατί… είναι ο πιο τρομακτικός γαμοκαριόλης στον πλανήτη και για πρώτη φορά σε δεκαετίες είναι στα χέρια δημιουργών που το καταλαβαίνουν και μπορούν να το επικοινωνήσουν. Ο γερασμένος mercenary που αποδεικνύει ακόμα ότι είναι relevant (και άξιος φόβου)

7. TOMMY TAYLOR (The Unwritten)

@Hell_b0y: Είναι η χρονιά του γιατί…μετά από ένα παράξενο ταξίδι στην κοιλιά μιας φάλαινα επιστρέφει δυναμικά και ξεκαθαρίζει λογαριασμούς που είχαν ανοίξει πριν ο ίδιος γεννηθεί.

@manolis: ο ενήλικας, και σαφέστατα με σάρκα και οστά, “Harry Potter” που έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες των μυθιστορημάτων φαντασίας του πατέρα του και συγγραφέα.



6. BUDDY BAKER / ANIMAL MAN 

@manolis: Είναι η χρονιά του γιατί… ξαναζει παλιές δόξες στα χέρια του Jeff Lemire που τον επιστρέφει εκεί που ήταν δυνατότερος. Μακρία από τις υπερομάδες, στην οικογένεια του, τρομαγμένο από τον τρόπο που η κληρονομιά του, η σύνδεση του με το ζωικό βασίλειο μεταμορφώνει

Keywords
Τυχαία Θέματα