Ντοκιμαντέρ: Οι The Black Lips στη Μέση Ανατολή

14:07 4/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Ολοκληρώθηκε το πολύ ενδιαφέρον low budget ντοκιμαντέρ You Know, For Kids του σκηνοθέτη Bill Cody. Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας και μεγάλων αλλαγών σε πολλές περιοχές της ευρύτερης Μέσης Ανατολής (Αίγυπτος, Συρία) το συγκρότημα των Black Lips από την Atlanta κατάφερε να πραγματοποιήσει

αρκετές συναυλίες εκεί. Σίγουρα όχι κάτι εύκολο για ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα, μόλις το δεύτερο που παίζει live στην Αίγυπτο μετά τους The Grateful Dead το 1978. Μαζί τους συνόδευε και η κάμερα του Bill Cody αλλά και το indie rock συγκρότημα Lazzy Lung από τον Λίβανο (όπου έπαιξαν και εκεί).

Πριν μερικά χρόνια οι Black Lips είχαν πραγματικά εκδιωχθεί από την Ινδία μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες να στήσουν κάποιο tour. Για την ακρίβεια είχαν χαθεί τα ίχνη τους για μερικές μέρες. Που πας και ξεγυμνώνεσαι on stage ρε τραγουδιστή; Εδώ δεν περνάνε τέτοια! Ευτυχώς κάτι αντίστοιχο δεν είχαμε και εδώ και ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν (μακριά από πολιτική και διπλωματία) τα λοκάλια (skaters, graffiti artists, μουσικούς).

You Know, For Kids Trailer

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα