Η «Τύχη» του Dustin Hoffman

11:07 4/11/2011 - Πηγή: Mixtape

Τον Δεκέμβριο είναι, τελικά, η προγραμματισμένη πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς του HBO με τίτλο «Luck», πρωταγωνιστή τον Dustin Hoffman και σκηνοθέτη τον Michael Mann. Η σειρά -όπως οι περισσότερες του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου HBO- αναμέναται, φυσικά, να αποκτήσει φανατικό κοινό και αυτό θα είναι ένα κοινό στοιχείο της με τις ιπποδρομίες και, συγκεκριμένα, τα στοιχήματα, που είναι και το θέμα της.

Σίγουρο στοίχημα για

το κανάλι που αρχικά είχε ανακοινώσει πως η σειρά θα ξεκινούσε τον Ιανουάριο αλλά τελικά την μετακίνησε ένα μήνα πριν, αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του Boardwalk Empire, στις 11 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τον Dustin Hoffman, που υποδύεται έναν μαφιόζο αρχηγό, στη σειρά πρωταγωνιστούν και ο Nick Nolte και ο Dennis Farina. Και εκτός από τον Michael Mann στη σκηνοθεσία η σειρά έχει και τον David Milch (σεναριογράφο της σειράς Deadwood) στο σενάριο, ένα από τα καλύτερα που έφτασαν ποτέ στα χέρια του σκηνοθέτη όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

Με αυτούς τους συντελεστές και αυτή την υπόθεση αμφισβητείτε ακόμα πως το παιχνίδι είναι σικέ και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης δεδομένα;

http://www.youtube.com/watch?v=kLvtAl_t2sI[/youtube

Keywords
Τυχαία Θέματα