Ο James Bond επιστρέφει

10:21 4/11/2011 - Πηγή: TVNea

Ο αγαπημένος βρετανός υπερπράκτορας 007 επιστρέφει για 23η φορά στην μεγάλη οθόνη με την ταινία “Skyfall”, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Όπως έγινε γνωστό, ο Daniel Craig θα υποδυθεί ξανά τον James Bond, ενώ στους κύριους γυναικείους ρόλους θα δούμε τις ηθοποιούς Berenice Marlohe και Naomie Harris. Τον ρόλο της “M” θα ενσαρκώσει η Judi Dench, ενώ στη ταινία θα συμμετέχουν οι Ralph Fiennes και Albert Finney. Τον ρόλο του κακού θα υποδυθεί Javier Bardem.
Το “Skyfall” θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Sam Mendes, και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου του 2012. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, στην 23η ταινία του πράκτορα 007, οι περιπέτειες του James Bond θα μεταφερθούν στο Λονδίνο, την Κίνα, την Τουρκία και την Σκωτία. Σε ότι αφορά το σενάριο, η πίστη του James Bond στην “M” δοκιμάζεται, ενώ γίνεται επίθεση στα κεντρικά γραφεία της MI6. Ο Sam Mendes πρόσθεσε πως το σενάριο έχει όλα τα στοιχεία για μια κλασική ταινία James Bond, ενώ επεσήμανε πως οι φανς του πράκτορα μπορούν να περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Όπως δήλωσε ο Daniel Craig, τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν...
άμεσα.
Ο Daniel Craig είναι ο έκτος ηθοποιός που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον ρόλο του διάσημου βρετανού μυστικού πράκτορα. Στο παρελθόν τον ρόλο του 007 έχουν αποδώσει στην μεγάλη οθόνη οι Sir Sean Connery, George Lazenby, Sir Roger Moore, Timothy Dalton και Pierce Brosnan.

ant1online


Keywords
Τυχαία Θέματα