Ένας Iron Throne για το σαλόνι σας

10:48 6/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Θεωρητικά μπορείτε να φτιάξετε και εσείς ένα στρατό και να διεκδικήσετε το Σιδερένιο Θρόνο των Εφτά Βασιλείων. Το θρόνο που έχει φτιαχτεί από τα ξίφη εκατοντάδων λόρδων και ιπποτών που παραδόθηκαν στον ισχυρότερο, τον εκάστοτε βασιλιά των Εφτά Βασιλείων του Game of Thrones (στον οποίο τώρα που μιλάμε στον θρόνο έχει στρογγυλοκαθίσει ο Joffrey Baratheon, το αντιπαθητικό κωλόπαιδο).

Από την άλλη, αν δε θέλετε να θυσιάσετε μερικούς χιλιάδες στρατιώτες στο βωμό του design,

για να αποκτήσετε το θρόνο με τον οποίο θα κοσμήσετε το σαλόνι σας, με μόλις 30.000 δολάρια μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα αντίγραφα του θρόνου που ανακοίνωσε το HBO, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η σειρά, πως θα κυκλοφορήσει στην αγορά τώρα που ο δεύτερος κύκλος της τελειώνει.

Η επική σειρά που βασίστηκε στη σειρά βιβλίων του George R. R. Martin «Song of Ice and Fire» έχει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές που πολύ εκτίμησαν την ανακοίνωση του HBO πως θα κυκλοφορήσει στην αγορά τους εν λόγω θρόνους και, ορισμένοι από αυτούς, σίγουρα θα διαθέσουν αυτό το ευτελές (για ένα τόσο σημαντικό απόκτημα) ποσό για να αποκτήσουν τον δικό τους θρόνο. Βέβαια τα αντίγραφα δεν θα είναι φτιαγμένα από σίδερο αλλά από fiberglass και πυρίμαχη ρητίνη, θα ζυγίζει 159 κιλά περίπου και θα έχει ύψος πάνω από 2 μέτρα, πλάτος 1,50 μέτρο και βάθος κάτι λιγότερο από 2 μέτρα.

Το HBO προσφέρει και μία σειρά ακόμα από memorabilia της σειράς τα οποία μπορείτε να αγοράσετε, επίσης, αλλά δεν παρέχει την κατάλληλη ενδυμασία για να υποδυθείτε τον βασιλιά αξιοπρεπώς οπότε καλό είναι να βρείτε και μια άξια μοδίστρα προτού καθίσετε στον εντυπωσιακό, αιχμηρό θρόνο. Α, ναι, και έναν σιδερά να σας φτιάξει το σωστό σπαθί βεβαίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα