Χρόνια Πολλά Quentin: ‘Tarantino XX: 8-Film Collection’

Πολύ ευχάριστα νέα για τους πιστούς θαυμαστές του Quentin Tarantino. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης επιλέγει να γιορτάσει την επιτυχημένη 20ετή κινηματογραφική του πορεία με την κυκλοφορία μιας Blu-ray συλλογής, με τον τίτλο ΄Tarantino XX: 8-Film Collection’.

Το συλλεκτικό πακέτο αποτελείται από 10 discs, με 8 ταινίες, επιλεγμένες από τον ίδιο, συν πέντε ώρες ολοκαίνουργιου bonus

material με συνεντεύξεις από κριτικούς και special features. Οι ταινίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι οι παρακάτω: Reservoir Dogs (1992), True Romance (1993), Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997), Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Death Proof (2007) και Inglourious Basterds (2009). Σαν extra bonus οφείλουμε να αναφέρουμε την εκπληκτική δουλειά της εταιρείας Mondo, υπεύθυνης για τον σχεδιασμό του artwork του box set, σε ένθετα και εξώφυλλα.

Αναμένοντας την νέα ταινία του Tarantino, Django Unchained,  η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου 2013, μπορούμε να μείνουμε απασχολημένοι με την αναδρομική αυτή παρουσίαση του κινηματογραφικού κόσμου του χαρισματικού δημιουργού.

Το συλλεκτικό box set θα είναι διαθέσιμο από τις  20 Νοεμβρίου 2012. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το επίσημο trailer της συλλογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα