Αποχαιρετώντας το 2012 με Φανταστικούς Ήχους

Ο Άγγελος Μπαλτάς επαναδραστηριοποιείται δισκογραφικά, υλοποιώντας και πάλι τις ιδέες του με το προσωπικό εκφραστικό του όχημα Fantastikoi Hxoi.

Το νέο άλμπουμ του Αθηναίου παραγωγού θα κυκλοφορήσει απ’ την εγχώρια ετικέτα της Inner Ear εντός των επόμενων ημερών και πριν μας αφήσει το 2012, σε δυο δίσκους βινυλίου περιορισμένου αριθμού αντιτύπων (με το CD να περιέχεται στην έκδοση).

Το εγχείρημα αυτό φέρει τον

τίτλο του project και καταφθάνει τέσσερα χρόνια μετά το ολοκληρωμένο του ντεμπούτο Κυρίαρχοι του Σύμπαντος, το οποίο κυκλοφόρησε αυτόνομα. Μέσα του ο Μπαλτάς αναμιγνύει το ηλεκτρονικό του υπόβαθρο με ήχους από την 60s/70s ψυχεδελοφόλκ πραγματικότητα της χώρας μας.

Η επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στο Bios, με ελεύθερη είσοδο. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Mr. Z, με ένα dj set που περιλαμβάνει επιλογές από σαρανταπεντάρια που ξεκινάνε από το ελληνικό psych και καταλήγουν σε soul/beat δυναμίτες.

Απ’ το παρακάτω δείγμα μπορείτε να πάρετε μια γεύση απ’ τις εμμονές του FH με την proto-electronica, το krautrock και γενικότερα τη λεγομένη kosmische musik, που ακούγονται στην καινούργια του δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
άγγελοσ μπαλτάσ κυρίαρχοι του σύμπαντοσ
Τυχαία Θέματα