The Rockhard Bastards στο Bios!

16:04 1/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Η ελίτ του underground turntablism σε μια ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα; Καθόλου άσχημα! Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου λοιπόν στο Bios Front, οι D-Styles, DJ Excess καιToadstyle σε μια κοινή εμφάνιση όπου το πικάπ θα είναι το κύριο μουσικό όργανο για ένα

ιδιαίτερο fusion από hip hop, scratch, funk, jazz και bass μουσικές.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα σύντομα βιογραφικά παρακάτω (μέσω του δ.τύπου), οι D-Styles, DJ Excess και Toadstyle μας έρχονται από διαφορετικές πόλεις (Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Σικάγο αντίστοιχα) και αντίστοιχα διαφορετικές μουσικές σκηνές και αυτό κάνει την επερχόμενη κοινή εμφάνιση τους ως Rockhard Bastards ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

D-Styles (Beat Junkies / Low End Theory)
Ένας από τους καλύτερους και πιο ικανούς scratch dj’s του κόσμου, μέλος των crew Beat Junkies, Invisibl Skratch Piklz και Gunkhole, με σημαντικά άλμπουμ για τη hip-hop σκηνή όπως Phantazmagorea και τις σειρές Sqratchers Delight. Resident dj επίσης από τις πρώτες μέρες στο διάσημο Low End Theory club night στο Λος Άντζελες, όπου διαμορφώθηκε τη LA new beat scene  με ονόματα όπως Gaslamp Killer, Ras G και Gonjasufi.

DJ Excess (Alpha Pup / Ned Hoddings)
Ένας πρωτοπόρος της scratch σκηνής και μέλος crew όπως οι Ned Hoddings, Crate Bullies και Hop-Fu (ένα απολαυστικό audio-visual project που συνδύαζε την hip hop μουσική με το kung fu!), ο Νεοϋορκέζος DJ Excess δίνει τη δική του ‘μάχη’ πίσω από τα decks τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια! Πολλές οι κυκλοφορίες (από mix cd’s μέχρι break singles) στη δική του Styluswars records (με ήχο που πηγαίνει και μέχρι την trip-hop και bass μουσική) αλλά και σε πολλές άλλες εταιρίες.

Toadstyle (Ned Hoddings)
Ο Toadstyle μας έρχεται από το Σικάγο, είναι στενός συνεργάτης με τον D-Styles και DJ Excess -με αρκετές κυκλοφορίες στην Styluswars του δεύτερου- αλλά και μέλος των Ned Hoddings (Mike Boo,DJ Excess, Toadstyle, Ricci Rucker aka Ruckazoid). Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Σικάγο τις τελευταίες δεκαετίες υπό το πρίσμα του Toadstyle και ένα μοναδικό καλειδοσκόπιο ήχων (beats, funk, experimental).

Rockhard Bastars Live (D-Styles, DJ Excess, Toadstyle)
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, Bios (front).
Ώρα έναρξης: 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρω. Περισσότερες πληροφορίες.

D-Styles – ‘Felonious Funk’ (audio only)

Click here to view the embedded video.

Toadstyle – ‘Shaolin Minigolf’ (audio only)

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα