O Pan Pan βγάζει τα καλύτερα beat tapes

13:21 10/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Και το λέμε αυτό με απόλυτη συναίσθηση, έχοντας ακούσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος της δουλειάς του Παναγιώτη Πανταζή a.k.a. Pan Pan, ο οποίος δείχνει να παίρνει μια διαφορετική στροφή σε κάθε ένα από τα beat tapes που κυκλοφορεί . Όπως σ΄αυτό, το οποίο φέρει τον τίτλο Μια Λεωφόρος Μόνο Για Σένα, και που φαίνεται να περιέχει λίγα παραπάνω bass στοιχεία, βουτηγμένα πάντα στην αστική νοσταλγία των synths του Παναγιώτη Πανταζή, η οποία είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν του.

Το καινούργιο beat tape του πολυτάλαντου Παναγιώτη Πανταζή, που εκτός από μουσική φτιάχνει και κόμικς , ενώ είναι και πολύ

καλός στο ποδόσφαιρο 5χ5, είναι κάτι σαν προπομπός (αφου κινείται σε εντελώς διαφορετικό μουσικό ύφος σε σχέση με τα albums) του 3ου album του Pan Pan, το οποίο έρχεται μετά το Τhat Pink Dot Up In The Sky που είχαμε ακούσει πίσω στις αρχές του 2012.

Το εν λόγω album, αναμένεται η αρκετά ενδιαφέρουσα, αμερικάνικη εταιρεία, Already Dead Tapes And Records μέσα στους επόμενους 2 μήνες και έρχεται να προστεθεί στην ήδη τέραστια λίστα ενδιαφέροντων κυκλοφοριών του 2013.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το Μια Λεωφόρος Μόνο Για Σένα ενώ παράλληλα χαζεύετε δείγματα των κομιξ του Παναγιώτη Πανταζή μέσα από το tumblr του, I Guess That Was The Attraction .

Keywords
Τυχαία Θέματα