Listen Up: Mixtapes by GDaddie & Melorman

16:29 9/11/2012 - Πηγή: Mixtape

Το 14o Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας [Αντοχή Υλικών] ρίχνει την αυλαία του αυτό το Σαββατοκύριακο όποτε όσοι-ες δεν έχετε ακόμα επισκεφθεί την Διπλάρειο Σχολή (Πλ.Θεάτρου 3) όπου λαμβάνει χώρα καλό θα ήταν να το πράξετε για να δείτε τις πολύ ωραίες εκθέσεις του αλλά και παρευρεθείτε στις παράλληλες εκδηλώσεις του (συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικά, προβολές, κλπ).

Μεταξύ αυτών έχουμε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (τελευταία μέρα του φεστιβάλ) την εμφάνιση

δύο πολύ ενδιαφέροντων αλλά διαφορετικών μεταξύ τους ελλήνων καλλιτεχνών του GDaddie (Μιχάλης Παπουλάκος) και του Melorman (Αντώνης Χανιωτάκης) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου της Διπλάρειου Σχολής (ώρα έναρξης: 22:00). Με αφορμή αυτήν την εμφάνιση έχουμε να σας παρουσιάσουμε δύο mixtapes που επιμελήθηκαν αντίστοιχα οι GDaddie και Melorman ως “προθέρμανση” και γνωριμία.


Ο GDaddie (Μιχάλης Παπουλάκος), είναι ένας παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, hip hop αισθητικής, βασισμένης σε ένα κολάζ ήχων και ρυθμών, χωρίς αυστηρό όμως προσανατολισμό, από την Αθήνα. Μετά από 2 κυκλοφορίες μικρής διάρκειας -Gone (2009) και TheTruth (2011)-, το Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλης διάρκειας album του με τίτλο Ride With Me από τη διαδικτυακή ετικέτα Memory Format. O συνδυασμός της hiphop ευφορίας, των jazz/soul περασμάτων και των heavy μπασσογραμμών του album ανέδειξαν το Ride With Me σαν μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς. [via aicf.gr]

Mixtapin’ with GDaddie by Mixtapegr on Mixcloud

Melorman είναι το μουσικό σχήμα του Αθηναίου μουσικού και παραγωγού Αντώνη Χανιωτάκη. Σαν Melorman o Αντώνης αναμιγνύει κυματιστές μελωδίες που διασταυρώνονται με ανακατεμένα ρυθμικά και φωνητικά στοιχεία δημιουργώντας άλλοτε μια νυχτερινή και άλλοτε μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Ο Melorman ξεκίνησε την ηλεκτρονική μουσική του καριέρα (album) το 2007 με το Far Away Morning στην διαδικτυακή εταιρία CCT Records. Στην συνέχεια ακολούθησε το Out in a Field (2009) στη Symbolic Interaction και το πιο πρόσφατο album  After Noon (2011) στη Sun Sea Sky Productions. O Αντώνης έχει επίσης στο ενεργητικό του 6 singles και EPs σε εταιρίες όπως η Archaic Horizons και η IVDT και πολλές συμμετοχές σε διάφορες συλλογές ανα τον κόσμο (Ιαπωνία, Γαλλία και ΗΠΑ). Στα τέλη του 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το καινούριο του AlMelormanbum στη Sun Sea Sky Productions (Chicago, U.S.A). [via aicf.gr]

Deep thoughts by Melorman on Mixcloud

To 14o Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας (Αντοχή Υλικών) συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το τι θα δείτε (και θα ακούσετε) εδώ ή στο επίσημο site του.

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας ΑΝΤΟΧΗ ΥΛΙΚΩΝ
2-11 Νοεμβρίου 2012

Χώρος: 
Διπλάρειος Σχολή
Πλατεία Θεάτρου 3, Ψυρρή
Μετρό: Μοναστηράκι & Ομόνοια

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 14:00-23:00
Σάββατο & Κυριακή: 12:00-00:00

Τιμή εισιτηρίου: Ημερήσιο: 3 ευρώ / 10ημέρου: 6 ευ

Keywords
Τυχαία Θέματα