H ταινία των Avengers από την geek ματιά του #comicsroast

20:59 26/4/2012 - Πηγή: Mixtape


ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΡΕ!!!!
Πέμπτη σήμερα, και η ταινία των Avengers κάνει επιτέλους την πρεμιέρα της στην Ελλάδα. Όλοι μας έχουμε ήδη βέβαια δει παρέα την νέα ταινία από τις avant και τις δημοσιογραφικές προβολές. Μερικοί παραπάνω από μια φορά. Σήμερα θα συζητήσουμε γενικά για την ταινία χωρίς σημαντικά spoilers και αύριο θα συνεχίζουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το All-Star

ρόστερ του #comicsroast:

@manolis  (gkoultouroblog)
@dark_tyler (USTV)
@georgethebeast (βαρεμένα ημερολόγια)
@amatyultar  (amatynews)
@mitsaso (the Mitsaso)

ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;

@dark_tyler: Αυτή η ταινία είναι ο λόγος που ο θεός έβαλε υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη.

@manolis: όπου θεός = Whedon

@amatyultar: όπου υπερήρωες = Whedon

@dark_tyler: Είναι τρομερό γιατί δεν προσπαθεί να είναι τίποτα άλλο από αυτό που είναι, ξέρει ακριβώς πώς πρέπει να μοιάζει και τι να υπηρετεί μια ιστορία με 7-8 πολύχρωμους τύπους με μπέρτες που πολεμάνε θεούς και εξωγήινους. Θες χιούμορ, θες γοητευτικούς χαρακτήρες, θες ΔΡΑΣΗ, θες να διασκεδάζεις κάθε λεπτό της ταινίας, θες σκηνές με γαμάτο character interplay, θες Δ-Ρ-Α-Σ-Η, να το ξανατονίσουμε αυτό. Είναι όλα εκεί, όπως πρέπει να είναι.

@mitsaso: Είναι τρομερό γιατι ο Whedon πήρε ένα μάτσο χαρακτήρες που ποτέ δεν με ενθουσιάσαν στα κόμικς (πως φαίνεται ο φαν των X-Men, ε? ) και που είχαν ένα μέτριο προς απλά καλό character development στις solo ταινίες τους και έστυψε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Εδώ που τα λέμε δεν έγινε κάτι που δεν περίμενα πάντως. Whedonικές ατάκες που απο μόνες τους έφτιαχναν την ταινία, σε συνδυασμό με δράση χωρίς όρια όπως πάντα ήθελε να κάνει αλλά τα budgetάκια της TV δεν τον αφήνανε. Είναι σαν, μετά απο 15 χρόνια στους περιορισμούς της network television να κατέβηκε η Θεία Δίκη και, αναγνωρίζοντας όλους τους χαμένους κόπους του και τις αδικίες που έθαψαν μερικά από τα καλύτερα δημιουργήματά του, να του είπε “πάρε το πιο αναμενόμενο summer blockbuster και κάντο ότι θες”. What could possibly go wrong?

@amatyultar: Ο Whedon είναι το πιο ευφάνταστο 5χρονο που υπάρχει και κάποιος του έδωσε τα καλύτερα παιχνίδια του κόσμου και του είπε “παίξε”! Όπως τότε που κάποιος του έδωσε τους X-Men να παίξει κι έβγαλε το καταπληκτικό Astonishing. Νομίζετε ότι γράφουμε υπερβολές γιατί είμαστε geeky fanboys; Ακόμα χειρότερα, εμάς δε μας ευχαριστείς με τίποτα, όπως είχε πει εξάλλου ο Tarantino. Κι όμως είχες μία αίθουσα γεμάτη geeks και μη, να χτυπιέται και να χειροκροτάει. Αν το είχα σπίτι αυτήν την στιγμή, θα το παρακολουθούσα όλη μέρα. Απολαυστικό από την αρχή ως το τέλος. Υπάρχει η ωραία γκόμενα που ρίχνεις και μετά χάνεις το ενδιαφέρον σου. Υπάρχει κι αυτή που αφού ρίξεις θες να την παντρευτείς μετά. Αυτό είναι το Avengers.

@georgethebeast: Όταν έμαθα ότι θα το γύριζε ο Whedon νομίζω ότι είχα χύσει Αυτο χειροτέρεψε όταν είδα την ταινία Πρέπει σε ΟΛΗ την ταινία να έχυνα ανα σκηνή! Δεν ήταν οτι ο Whedon μόλις έκανε την ταινία που θα πρέπει να έχουν πια ως μ

Keywords
Τυχαία Θέματα