H Μόνικα από σήμερα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Ακούμε το νέο EP “Primal

11:11 2/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Συναυλιακό ποδαρικό σήμερα, με την Μόνικα να ανεβαίνει για 5 παραστάσεις (2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου) στη κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Οι παραστάσεις αποτελούν την πρώτη επίσημη live επιστροφή της Μόνικας στην Αθήνα ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία της εμφάνιση και προλογίζουν την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του

2013 – ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και το νέο της EP, με τίτλο “Primal” – όπως ονομάζεται άλλωστε και η παράσταση στη Στέγη – το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την Archangel.

To ΕΡ περιλαμβάνει 6 κομμάτια που γράφτηκαν για τις ανάγκες των παραστάσεων και θα πωλείται τις ίδιες ημερομηνίες στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία.

Επί σκηνής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα συνοδεύεται εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun, που υπογράφει το ειδικά σχεδιασμένο για την παράσταση video art.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, στα Καταστήματα Public , στα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και στο Βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου) προς 18, 25 και 32 ευρώ και μειωμένα προς 10 και 15 ευρώ.

Παρακάτω βλέπουμε και ακούμε 4 από τα 6 τραγούδια μέσα από το “Primal” EP όπως κυκλοφόρησαν στο youtube από την δισκογραφική εταιρία Archangel.

“Make Me Fly”

Click here to view the embedded video.

“Moonlight”

Click here to view the embedded video.

“Forever Yours”

Click here to view the embedded video.

“Birds”

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα