H Violet Louise στο Booze Cooperativa

Ως Violet Louise  μας συστήθηκε στη μουσική μέσα στο 2011 η ηθοποιός Λουίζα Κωστούλα και ως Violet Louise κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο album της  με τίτλο «Cardinals & Lovers» σε συνεργασία στην παραγωγή με τον Δημήτρη Καμαρωτό και το Studio 19.

Ως “ηλεκτρονική συναισθηματική pop” συστήνει την μουσική που δημιουργεί και παρουσιάζει ζωντανά με  live επεξεργασία φωνής και πιάνου, performance και video και

έτσι θα το κάνει για ακόμα μια φορά στο Booze Cooperative (Κολοκοτρώνη 57) αυτή την Κυριακή στις 21:30.

Η Λουίζα Κωστούλα έχει δουλέψει ως ηθοποιός στο Εθνικό θέατρο, στο Φεστιβάλ Αθηνών, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού και σε αρκετές άλλες θεατρικές σκηνές, έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα της εγχώριας σκηνής (Polaroid, Film, Papercut), ενώ πρόσφατα στο Bios παρουσίασε την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της, την performance «The Forest».

Είσοδος 10 ευρώ (με ποτό)

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Το mixtape.gr προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες του για να παρακολουθήσουν την συναυλία της Violet Louise αυτή την Κυριακή στο Booze Cooperativa.

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Violet Louise” και αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα