Rockin’ Xmas Bazaar @ Gagarin 205

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμείς παλιά τα λέγαμε Παζάρια Δίσκων και το Χριστουγεννιάτικο στο Ρόδον κυρίως στα 90s ήταν ένα καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού για πολλούς από εμάς.

Μάλιστα, ξυπνάγαμε και πολύ νωρίς, για να προλάβουμε να ψάξουμε και τις ευκαιρίες και τα σπάνια δισκάκια προτού ξυπνήσουν και κατέβουν στην Μάρνη κάτι τύποι σαν τον Μάνο τον Μπούρα ή τον Χρήστο τον Δασκαλοπουλο που έφευγαν συνήθως με όλα τα φτηνά διαμαντάκια σε στοίβες.

Αυτή την Κυριακή στο Gagarin 205, διοργανώνεται

και πάλι  ένα ολοήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, Bazaar το λέμε τώρα (χα!)  από τις 12 το μεσημέρι ως τις 12 το βράδυ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να βουτήξουμε σε δίσκους, cd, αφίσες, t-shirts, βιβλία, κόμικς, vintage ρούχα, dvd, μινιατούρες, φετίχ αντικείμενα, εισιτήρια ιστορικών lives και πολλά πολλά άλλα, για να φάμε τα τελευταία μας ευρώ, όσοι μπορούν βέβαια… Ακόμα και το Δώρο Χριστουγέννων είναι πλέον πολυτέλεια, οπότε όσοι παίρνετε μην το πολυλέτε κιόλας…

Καθόλη τη διάρκεια του Παζαριού, εκτός από το μπαρ που θα δουλεύει κανονικά, και στον κυρίως χώρο αλλά και στον εξώστη, την μουσική που θα ακούγεται από τα ηχεία του Gagarin 205 θα επιλέγουν διάφοροι περίεργοι τύποι:

12-1 Γιώργος Μιχαλόπουλος (grand opening set) : Θα παίξει και για κάποιους που πιθανότατα ήρθαν κατευθείαν από το Σάββατο.1-2 Ηλίας Πυκνάδας (mixtape.gr): Πιθανόν να σας κοροϊδέψει και να παίξει μόνο ένα έτοιμο mixtape που έφερε από το σπίτι (ακόμα το σκέφτομαι είναι η αλήθεια. σοβαρά.)2-3 Βάσια Τζανακάρη (συγγραφέας) : θα παίξει αστικά μπλουζ για κορίτσια που αγάπησαν τον Lux Interior και αγόρια που έχουν ακόμα μακριά μαλλιά.3-4 Αντώνης Μουστάκας και Κώστας Σακκαλής (Rocking.gr): βρίσκονται σε μυστική αποστολή και θα παίξουν groovy garage και stripped down blues.4-5 biou_ + Freak_sos (Φροίξος Φυντανίδης+Νάγια Κωστιάνη): Θα παίξουν για το hangover της Κυριακής και την τιμή του Lord Voldemort.5-7  Τόσο Νέοι, Τόσο Πουριτανοί (Θεοδόσης Μίχος, Άρης Καραμπεάζης) feat. Φώτης Βαλλάτος: Θα παίξουν το hardcore soundtrack του ρεβεγιόν της ετήσιας επανάστασης.7-9  Laternative (Παναγιώτης Μένεγος, Σταύρος Διοσκουρίδης) feat. Νικήτας Μαντάς: θα παίξουν καλυτερα από τους Φώτη Βαλλάτο, Θεοδόση Μίχο και Άρη Καραμπεάζη.9-10 Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetRadio.gr): Θα παίξει τα καλύτερα της χρονιάς -ναι, έτσι απλά – για το e-tetRadio.10-12 Nίκος Τριανταφυλλίδης (Gagarin 205). The Face On The Bar Room Floor. Ο ακατανόμαστος DJ Drink θα παίξει με μόνο σκοπό να σπείρει τον  συναισθηματικό όλεθρο και την απόλυτη καταστροφή.


RockinXmas BAZAAR @ Gagarin 205 από gagarin205

Keywords
Τυχαία Θέματα