Get To Know: Cold Pumas

15:54 2/11/2012 - Πηγή: Mixtape

 Οι Cold Pumas αποτελούν ίσως την πιο ενδιαφέρουσα καινούργια μουσική πρόταση από την Μ. Βρετανία αυτή την εβδομάδα (μπορεί και του μήνα). Με έδρα το Brighton, η τριμελής μπάντα απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό την blogο-σφαιρα και γενίκοτερα τον μουσικό τύπο που ασχολείται με την καινούργια, ανεξάρτητη μουσική σκηνή του Λονδίνου για την οποία σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές εδώ και εδώ.Έτσι, όλο αυτό το hype δείχνει να έρχεται επιτέλους σε μια κορύφωση με την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους με τίλτλο, Persistent Malaise, μέσα από τις εξαιρετικές Italian

Beach Babes και Faux Discx.

Με ξεκάθαρη post-punk διάθεση αλλά και με μια εμφανή εμμονή με το kraut, οι Cold Pumas καταφέρνουν να ακούγονται επειδικτικά φρέσκοι, βγάζοντας ένα ολοκληρωμένο, συμπαγές art-rock μείγμα που σε αρκετές στιγμές είναι απλά ακαταμάχητο. Με τραγούδια όπως το ‘Fog Cutter’ και το 1ο single μέσα από το Persistent Malaise, ‘Sherry Island’, να κλέβουν την παράσταση ήδη από τα αποδυτήρια, οι Cold Pumas θα μπορούσαν να αναδειχτούν στο καινούργιο, ποιοτικό συγκρότημα από την Βρετανία.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα προαναφερθέντα ‘Sherry Island‘ και ‘Fog Cutter’ αλλά και το ‘Jela’, ένα παλαιότερο τραγούδι των Cold Pumas με μια ελαφρώς διαφορετική  προσέγγιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα