Dum Dum Girls και Dead Meadow στο συναυλιακό jackpot της P90

01:52 3/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Όπως γράψαμε και εδώ με αφορμή τους White Hills, η P90 Events κερδίζει τις εντυπώσεις αυτή τη νέα σεζόν προς το παρόν με τις συναυλίες που επιβεβαιωμένα πια θα διοργανώσει τους επόμενους μήνες έως το τέλος της χρονιάς- περιμένοντας μία σημαντική ανακοίνωση πως και πως και από την Doledrums βέβαια.

Πάμε πρώτα από τα γνωστά, τα οποία τα γνωρίζαμε από νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι:

Όπως

προείπαμε, ποδαρικό για τη νέα σεζόν η P90 θα κάνει με τους White Hills στις 22 Σεπτέμβρη στο Six D.O.G.S. και την επόμενη μέρα στo Eightball στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες εβδομάδες μετά, οι βρετανοί Still Corners – οι οποίοι μας άφησαν πολλές καλές εντυπώσεις πέρσι στην πρώτη εμφάνιση στη χώρα μας – επιστρέφουν για μία μίνι περιοδεία στις 10 Οκτωβρίου στο Eightball στη Θεσσαλονίκη, στις 11 στο ΑΝ Club στην Αθήνα και στις 12 στον Μικρό Πρίγκηπα στη Πάτρα

Επίσης, εδώ και κάποιες εβδομάδες μέσα στο καλοκαίρι, μάθαμε για τον πολυαναμενόμενο ερχομό των φοβερών και τρομερών The Growlers, οι οποίοι θα φέρουν τον garage ήχο τους με τις surf πινελιές στις 15 Νοεμβρίου στο ΑΝ Club στην Αθήνα και στις 16 στο Eightball στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, έχουμε και τους Blueneck, σταθεροί πια καλεσμένοι της P90, στην τρίτη τους επίσκεψη στη χώρα μας πλέον, στις 30 Νοεμβρίου στο ΑΝ Club στην Αθήνα και την 1η Δεκεμβριου στο Eightball στη Θεσσαλονίκη.

Οι πιο ευχάριστες εκπλήξεις ήρθαν τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη , όταν και έγινε γνωστό από την P90 Events οι δύο από τις πιο σημαντικές – κατά τη γνώμη μας – συναυλίες που θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε.

Από την μια, έχουμε τους σταθερά πολύ καλούς εδώ και 15 χρόνια Dead Meadow , μία από καλύτερες stoner – και όχι μόνο – μπάντες πραγματικά, η οποία κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το 7ο πλέον studio album της με τίτλο “Warble Womb” στο οποίο κοιτάνε περισσότερο πια προς τον psych garage ήχο, αποτινάσσοντας αρκετά τα “βαρίδια” του παραδοσιακά stoner παρελθόντος τους. Το σημαντικό αυτό συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 26 Οκτώβρη στην Αθήνα στο Six D.O.G.S. – το οποίο φαντάζει πολύ μικρό κατά την γνώμη μου για το “μέγεθος” αυτής της μπάντας – και την επόμενη μέρα 27 του μήνα στο Eightball στη Θεσσαλονίκη.

Και από την άλλη, στην πιο πρόσφατη επιβεβαίωση… ας ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τα αγαπητά κορίτσια τις Dum Dum Girls, οι οποίες θα ξεσηκώσουν σίγουρα για τα καλά το AN Club την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες να κυκλοφορήσει και το τρίτο studio album του συγκροτήματος που ηγείται η Dee Dee Penny.

Keywords
Τυχαία Θέματα