Acid Baby Jesus & Hellshovel present VOYAGER 8

Όπως το ακούσατε (ή όπως το διαβάσατε καλύτερα). Oι γνωστοί -και έξω από τα στενά όρια της Αθηναικής σκηνής- garage/punks, Acid Baby Jesus,  συνεργάζονται με τους label mates, στην Slovenly Recordings, Hellshovel και ηχογραφούν με το όνομα VOYAGER 8.

Όπως μαθαίνουμε, η συνεργασία των δύο συγκροτημάτων έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2010 στην Αθήνα όταν οι Hellshovel ειχαν καταλύσει για κάποιο καιρό στην Eλλάδα. Προϊόν της cosmic rock

συνεργασίας Acid Baby Jesus/ Hellshovel αποτελούν τα 2 από τα 4 τραγούδια του VOYAGER 8 EP ενώ τα εναπομείναντα 2 είναι νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια από την κάθε μπάντα ξεχωριστά.

Tην παράσταση κλέβει φυσικά το artwork του VOYAGER 8, το οποίο επιμελήθηκε ο εξαιρετικός Δημήτρης Ρόκος  με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό του ύφος που μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά. Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Ρόκος – ιθύνων νους πίσω από την ομάδα Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ -  ευθύνεται και για το εξίσου εντυπωσιακό artwork του Α Sydney Jook, της έταιρης συνεργασίας του Erol Alkan με τον Switch.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το ‘Ancient Shadows’, πρώτο δείγμα μέσα από το VOYAGER 8 που κυκλοφορεί επίσημα από την Slovenly Recordings στις 6 Νοεμβρίου.

Voyager 8 – ‘Ancient Shadows’

Acid Baby Jesus – ‘It’s On Me’

Hellshovel – ‘Stealing Candy’

Keywords
Τυχαία Θέματα