Listen up: Melt Mountain – Blossom Dream/Painted Root

21:14 8/10/2012 - Πηγή: Mixtape

Mε χαρακτηριστική ευκολία ότι πιο διασκεδαστικό έχει συμβεί στα Δευτεριάτικα απογεύματα εδώ και καιρό. Για ποιο πράγμα μιλάμε? Μα φυσικά για τα καινούργια τραγούδια ‘Blossom Dream’ και ‘Painted Root’  των εξαιρετικών, αν θέλετε την άποψή μας, Melt Mountain.

Η μπάντα που αρχικά μας συστήθηκε με το όνομα Monday Night Fever, εξελίσσεται, μεγαλώνει (κατά 1 μέλoς, με την προσθήκη drummer) και δείχνει να θυσιάζειτη μελαγχολική / κινηματογραφική διάθεση του Rainbow Reef

EP του περασμένου Μαίου για “κάτι λίγο πιο ποπ“.

Ένα μείγμα ηλιόλουστης weird/psych Pop για του λόγου το αληθές, δείγματα της οποίας είχαν δώσει και στο cover που είχαν κάνει για το ‘Timon And Pumba’, το κλασικό τραγούδι από το Lion King, το οποίο κυκλοφόρησε ως  μέρος της συλλογής που είχε οργανώσει το ough.gr.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση (και να κατεβάσετε δωρεάν εδώ) από το Blossom Dream/Painted Root που κυκλοφόρησε ψηφιακά σήμερα από την άκρως ενδιαφέρουσα Sonic Playground η οποία μετράει στο δυναμικό της μπάντες όπως οι Zebra Tracks, Bonebrokk, Microondas και άλλοι.

 Ένα remix στο “χχτ” του Kid Flicks

Και το τραγούδι’ Timon And Pumba’ για την συλλογή του Ough.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα