A Whisper in The Noise + No Clear Mind @ Six D.O.G.S.

18:24 13/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Σε μία βραδιά που κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και προσέλευση κόσμου, οι Α Whisper in The Noise έφεραν την ατμοσφαιρική αισθητική τους στην Αβραμιώτου.

Το ντουέτο πια των West Thordson και Sonja Larson από την επαρχία της Minnesota  μπροστά στο – αναμενόμενο – σχετικό μικρό κοινό που τίμησε την πιο low profile μετάκληση της ομάδας της Arte Fiasco, παρουσίασε ένα σετ που

απαιτούσε προσήλωση. Με τον Thordson στα πλήκτρα και στην κιθάρα και την Larson στο βιολί, και τους δυο τους και στα φωνητικά, η μουσική των A Whisper in The Noise όπως παρουσιάστηκε live κινήθηκε κυρίως σε μια μινιμαλιστική folk.

Τα τραγούδια του set list τους – μοιρασμένο ανάμεσα και στα τέσσερα albums που κυκλοφόρησε ο West Thordson κάτω από το όνομα A Whisper in The Noise την τελευταία δεκαετία – βασίζονται σε post folk μελωδίες. Δεν αλλάζουν τον κόσμο σου, ούτε θα σε ενθουσιάσουν , όμως παραμένουν πιστές στον καλλιτεχνικό σκοπό του Thordson, με το βιολί της Larson – σε πρώτο ρόλο τις περισσότερες φορές – να δίνει περισσότερη αισθαντικότητα στην λιτή βραδιά στο Six D.O.G.S.

Νωρίτερα την βραδιά άνοιξαν οι No Clear Mind, οι 4 από τους 5 αφού στο σχήμα που ανέβηκε στην σκηνή, απουσίαζε ο Κώστας Χαλιώτης. Έχοντας πια κερδίσει το ενδιαφέρον και την αναγνώριση ακροατών σε όλα τα σημεία του web πλανήτη, οι μουσικό πείραμα των No Clear Mind συνεχίστηκε παρουσιάζοντας κομμάτια από τα δύο albums τους. Μετρημένοι όσο πρέπει και πιστοί στην μεθοδολογία της λεγόμενης post rock και του shoegaze και σίγουρα αυτοσχεδιαστικοί, οι No Clear Mind ήταν εντυπωσιακοί καθώς έχτιζαν τα ambient instrumental τους τα οποία οδηγούσαν προς τις απαραίτητες και αναμενόμενες κορυφώσεις.

(Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού)

Keywords
Τυχαία Θέματα