ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

13:59 13/9/2022 - Πηγή: MAD

Ο Αλέξης Μαρκάζος γεννήθηκε μια κρύα νύχτα του Οκτώβρη του 1992, και ζύγιζε όσο ένα μπολ φακές. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ, επειδή όμως αγαπάει πολύ το αντικείμενο αποφάσισε να το παρατήσει για να το προστατεύσει. Όσα ακολούθησαν ήρθαν δια μαγείας.

YouTube, marketing, ραδιόφωνο, προτάσεις, χρήμα, δόξα τον παρέσυραν σε δύσβατα μονοπάτια στα οποία παλεύει να παραμείνει.

Σήμερα ο Αλέξης ζει απομονωμένος στην πολυτελή του βίλα στο Los Angeles

με τα τρία jaguar του, που αγαπάει σαν παιδιά του, μαζεύοντας τα κομμάτια του κάθε βράδυ πριν τα σκορπίσει το επόμενο πρωί.

Η Κυριακή Δρίβα γεννήθηκε ενα ανοιξιάτικο απόγευμα Τρίτης και ως μάθητρια θα την έλεγε κανείς και «φυτούκλα». Γι’ αυτό και, ενώ ήξερε από τα 12 της με τι ήθελε να ασχοληθεί, αποφάσισε αρχικά να γίνει καθηγήτρια Φιλολογίας και ύστερα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Σπούδασε Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, ενώ ακολούθησαν σπουδές στη μουσική, το πιάνο και την αρμονία.

Η σχέση της με το ραδιόφωνο δεν είναι ένας εφήμερος καλοκαιρινός έρωτας, είναι σχέση ζωής. Ατέλειωτες ώρες, πληθώρα λέξεων και συναισθημάτων, στιχάκια, τραγούδια και μελωδίες πάνω στην κονσόλα.

Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη μουσική, είναι πολύ ευαίσθητη, ονειροπόλα, τρελαίνεται για ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα, μακαροναδες και προφιτερόλ.

Ο Νίκος Μάντζος είναι ο τύπος που έχει το χορό και τη γιορτινή διάθεση στο DNA του κάτι που δηλώνει και η ημερομηνία γέννησης του, αφού ήρθε στον κόσμο δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια, το φαγητό και η γυμναστική. Είναι αρκετά φιλόδοξος, γι’ αυτό άλλωστε είναι και Αιγόκερως.

Λατρεύει τη μουσική και από επτά ετών έχει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης μαζί της. Εδώ και 10 χρόνια βρίσκεται πίσω από τα decks ως DJ και πλέον τα πρωινά στο Mad Radio 106,2.

The post ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,kamena vourla