«Το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο κόντρα στην κρίση»

00:24 23/2/2012 - Πηγή: Myself

Οι θαυμαστές του Μάρκου Σεφερλή που για χρόνια αναζητούσαν τις πιο αγαπημένες του παραστάσεις σε DVD τώρα έχουν την ευκαιρία να τις αποκτήσουν αποκλειστικά και μόνο από το «7 ΜΕΡΕΣ TV» για να φτιάξουν μία πραγματικά απολαυστική συλλογή! Ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός μίλησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV για αυτή τη νέα προσφορά… γέλιου διευκρινίζοντας πως από τις πέντε παραστάσεις μόνο οι δύο έχουν προβληθεί στην τηλεόραση ο «Μπαχαλόγατος» και ο «Μάγος του ροζ» ενώ η «Mrs. Doubtfire», το «Daddy

Cool» και το «Fame Zori» δεν έχουν παιχτεί και θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να τις δει στο σπίτι του σε DVD.

Ο Μάρκος Σεφερλής στη συνέντευξή του εξομολογείται πως η κυκλοφορία των συγκεκριμένων παραστάσεων σε DVD είναι κάτι που το ζητούσαν επίμονα και οι θαυμαστές του: «Ο κόσμος ερχόταν στο καμαρίνι και μου ζητούσε τις παραστάσεις μου σε DVD. Γιατί μπορεί κάποιες να έχουν παιχτεί στην τηλεόραση αλλά είναι διαφορετικό να τις έχει ο καθένας σπίτι του για να τις βλέπει όποτε θέλει.»

Ο απολαυστικός ηθοποιός αποκαλύπτει και την πηγή της έμπνευσής του λέγοντας: «με τα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι αντλώ πολλή δύναμη από τους φίλους μου, από τον κόσμο που έρχεται να με δει και πραγματικά ανταποδίδει με το χειροκρότημα που μου δίνει και με το γέλιο του όλα όσα καταθέτω πάνω στη σκηνή για να τον κάνω να περάσει καλά. Η αγάπη του μου χαρίζει περισσότερη δύναμη, ενέργεια και κουράγιο να κάνω κι άλλα πράγματα, καινούργια, και να τον μεταφέρω σε άλλους κόσμους. Να τον κάνω να ξεφύγει και να ταξιδέψει μαζί μου.» 

 

Μάρκος Σεφερλήςδηλώσεις διασήμων7 ΜΕΡΕΣ TVΤο 7 ΜΕΡΕΣ TV φέρνει κοντά μας πέντε ξεκαρδιστικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και ο ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό για την αξία του γέλιου στη ζωή μας.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVnonoΜάρκος Σεφερλής
Keywords
Τυχαία Θέματα