«Θα έδινα ευκαιρία σε μία θαυμάστριά μου»

10:38 19/12/2011 - Πηγή: Myself

Μπορεί φέτος να μην μπήκε ούτε για 5΄ στο στούντιο όμως τον βλέπουμε στο «Πλάκα κάνεις» ενώ σύντομα θα τον δούμε και στη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος», μία σειρά που καθυστέρησε να βγει στον αέρα όμως όπως λέει και ο ίδιος παίζεται ήδη στην Κύπρο από τον ΑΝΤ1 Κύπρου και σκίζει.

Ο Δημήτρης Βλάχος αφηγείται την ιστορία της σειράς και αποκαλύπτει το ρόλο του μιλώντας στο περιοδικό «ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ»:

«Η ιστορία αφορά σ’ έναν ταξιτζή, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος κερδίζει κάποια χρήματα και μετακομίζει σ’ ένα διαμέρισμα πλούσιας συνοικίας. Εγώ, λοιπόν, είμαι ένοικος –μένω με τους γονείς μου– στην εν λόγω πολυκατοικία και είμαι απ’ τους ελάχιστους που βλέπουν με καλό μάτι την έλευση του ταξιτζή στην πολυκατοικία. Τον συμπαθώ γιατί είναι αληθινός χαρακτήρας και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εμένα θα με βλέπετε με την Άννα Μενενάκου, που είναι η κοπέλα μου στη σειρά.»

Όσον αφορά το μέλλον της εκπομπής «Πλάκας κάνεις» ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως ακόμα όλα είναι υπό συζήτηση γιατί σύμφωνα με τον ίδιο πάντα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για πλάκες.

Ο Δημήτρης Βλάχος φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο τραγούδι καθώς εμφανίζεται στο «TASstage» σε μία διαφορετική παράσταση και αποκαλύπτει τι γίνεται στα… καμαρίνια: «Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα με τους υπόλοιπους της παρέας. Τώρα, με τις θαυμάστριες, όλα καλά! Κοίτα, εγώ το γούσταρα όλο αυτό. Ένας λόγος που ήθελα να βγω στη νύχτα ήταν για να έρχονται οι κοπελίτσες στο καμαρίνι, να με χαιρετούν, να φωτογραφιζόμαστε (γέλια). Μου αρέσει όλο αυτό.» Σχολιάζοντας την «τόλμη» ορισμένων γυναικών που τον επισκέπτονται στο καμαρίνι αναφέρει: «Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες έχουν ξεφύγει λίγο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά αυτό είναι προς όφελός μας. Εμένα δεν με χαλάει. Πάντως στο καμαρίνι, το οποίο μοιράζομαι με τον Μέμο, είμαστε συνήθως δέκα με δεκαπέντε άτομα, οπότε και να θέλεις να κάνεις κάτι, δεν μπορείς (γέλια).»

Τολμηρός ο ηθοποιός αναφέρει πως αν του άρεσε μία διεκδικητική θαυμάστριά του θα της έδινε την ευκαιρία να γίνει η κοπέλα του, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν θα με πείραζε που θα έκανε αυτή το πρώτο βήμα, αρκεί να με άφηνε να κάνω εγώ τα υπόλοιπα. Αν τα κάνει όλα εκείνη, εγώ τι θα κάνω;»

 

Δημήτρης ΒλάχοςΠλάκα κάνειςΕλεύθερος κι ωραίοςTAS stageΟ Δημήτρης Βλάχος επιστρέφει στις οθόνες μας με τη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» ενώ παράλληλα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο τραγούδι.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΤηλεΚοντρόλyesnoΔημήτρης Βλάχος
Keywords
Τυχαία Θέματα