«Τα 40 είναι τέλεια!»

17:53 14/2/2012 - Πηγή: Myself

Φορώντας μόνο το bra της η Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της από την ταινία «Wandelust», Paul Rudd για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού GQ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21/02. 

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η 43χρονη Jennifer απάντησε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν εγκυμονούσα στο πρώτο της παιδί από

τον σύντροφό της Justin Theroux. Η ηθοποιός αποκάλυψε λοιπόν πως δεν είναι έγκυος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να αποκτήσω τρίδυμα. Ούτε δίδυμα. Ούτε πρόκειται να κάνω ένα παιδί. Δεν εγκυμονώ. Το ακούσατε. Δεν είμαι γκαστρωμένη τώρα.» ενώ παράλληλα αστειευόμενη σήκωσε τη μπλούζα της για να δείξει την καλογυμνασμένη κοιλιά της στον δημοσιογράφο και να πειστεί κι εκείνος πως του λέει την αλήθεια. 

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μίλησε όμως και για τις σχέσεις αναφέροντας: «Είναι ένα αναπτυσσόμενο, στην πραγματικότητα ζωντανό πράγμα. Θα υπάρχουν επίπονες στιγμές, άβολες στιγμές… Όμως αν ο δρόμος αρχίσει να διαφοροποιείται και το ένα άτομο μεγαλώνει προς μία κατεύθυνση και το άλλο προς την αντίθετη… Κάποιες φορές μπορεί να συμβεί να μείνεις μαζί με τον άλλο και άλλες φορές δεν μπορείς.» 

Η 43χρονη Jennifer Aniston έκλεισε πριν από λίγο καιρό τα 40 και φυσικά σχολίασε το γεγονός στο δημοσιογράφο δείχνοντας αρκετά ενθουσιασμένη και καθόλου προβληματισμένη: «Τα 40 είναι τέλεια! Θεέ μου, τα τριάντα μου πέρασαν! Τα σαράντα είναι τέλεια!» 

 

Jennifer Anistonδηλώσεις διασήμωνΠραγματική αποκάλυψη είναι η Jennifer Aniston στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού GQ. CelebrityyesnoyesnoJennifer Aniston
Keywords
Τυχαία Θέματα