«Απ’ όσο γνωρίζω είμαι straight»

14:50 14/2/2012 - Πηγή: Myself

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τις επιτυχίες που σημειώνει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Μιλώντας για το έργο «Πέτρες στις τσέπες» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί στο θέατρο

με τον Κρατερό Κατσούλη ο ηθοποιός είπε: «Είναι μια κωμωδία που έχει και δραματική τροπή και έτσι κάνει πιο ρεαλιστικό το σενάριο. Με τον Κρατερό έχουμε 14 ρόλους και εναλλασσόμαστε» 

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναφέρθηκε έκπληκτος και στο φιλί που ανταλλάσουν οι δυο ηθοποιοί σε μια σκηνή του έργου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σχολίασε: «Είναι μια φυσιολογική σκηνή. Το φιλί μας το δίδαξε ο σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν γελάσαμε το κάναμε σοβαρά.» 

Η απάντηση του ηθοποιού δε φάνηκε να έπεισε τον Γιώργο Λίαγκα και ο ηθοποιός συνέχισε: «Όταν είσαι ηθοποιός έχεις κληθεί να κανείς πολλά πράγματα, όπως να γυρίσεις μια γυμνή σκηνή και να είσαι εκτεθειμένος μπροστά σε τόσο κόσμο, το φιλί δε σου φαίνεται κάτι πρωτότυπο. Εκείνη τη στιγμή φαντασιώνομαι τη Jennifer Lopez. Απ’ όσο  γνωρίζω είμαι straight».

Για τις προσωπικές του σχέσεις και το ενδεχόμενο ενός γάμου δήλωσε: «Ας πούμε ότι σήμερα δε γιορτάζω. Με κάποιες σχέσεις μου είχα αισθανθεί ψυχικά κοντά και είχα σκεφτεί τον εαυτό μου να συμβιώνω και να είμαι παντρεμένος, όμως δεν έχω φτάσει στο σημείο να κάνω πρόταση γάμου. Δεν κάνω focus θέλω να έρθει αυθόρμητα. Το αναπάντητο ερώτημα μου είναι: Παντρεύεσαι μια γυναίκα επειδή πέφτεις ξερός από έρωτα η επειδή υπάρχει μια τρυφερότητα που σε οδηγεί εκεί;» 

Η Φαίη Σκορδά ως γνήσια γυναίκα θέλησε να μάθει αν ο ηθοποιός πόνεσε ποτέ ψυχικά η αν προκάλεσε πόνο από τους χωρισμούς του: «Παίζει ρόλο η ηλικία στην οποία βρίσκεσαι. Στην εφηβεία ήμουν πολύ ευαίσθητος, είχα πονέσει πολύ, ειδικά στην πρώτη μου σχέση. Οι ευαισθησίες μου με κυριαρχούσαν. Από ένα σημείο και μετά όμως ωριμάζεις. Είναι αστείο να σέρνεσαι στα μπαρ και να πίνεις ουίσκι. Σκέφτομαι πάντα τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις ενός χωρισμού. Καλό είναι να σκέφτεσαι και τα καλά και τα κακά.» 

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανέφερε μάλιστα ότι παρόλο που είναι επικοινωνιακός και κάνει φλερτ δύσκολα εξωτερικεύει τα συναισθήματά του αφού είναι πολύ ντροπαλός. Αποκάλυψε επίσης: «Δεν είχα ποτέ παράλληλη σχέση. Αυτοί που τις κάνουν θεωρώ πως είναι ψυχασθενείς.» 

Παναγιώτης Μπουγιούρηςδηλώσεις διασήμωνΣτην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν το πρωί της Τρίτης καλεσμένος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όπου μίλησε και για τις σχέσεις του. CelebrityyesnoΣίσσυ Σιδηροπούλουyesno
Keywords
Τυχαία Θέματα