«Στο χώρο μας υπάρχουν πολλά λαμόγια»

12:48 9/12/2011 - Πηγή: Myself

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για το θέατρο, την Υποκριτική αλλά και για τα όνειρά του και την αντίθεσή του στο να δημοσιοποιείται η προσωπική του ζωή.

«Στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει το γέλιο με τη φάρσα. Όταν ακούω κόσμο να λέει “πάμε να δούμε κάτι να γελάσουμε”, είναι σαν να μην αποδέχονται το ρόλο του θεάτρου. Το θέατρο

δεν είναι για να διασκεδάζει αλλά για να ψυχαγωγεί. Ο κόσμος, ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές, δεν θέλει ούτε να γελά ούτε να καγχάζει, αλλά να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος.» σχολιάζει ο ηθοποιός ενώ αναφερόμενος στο χώρο στον οποίο δρασατηριοποιείται και στο αν εν καιρώ κρίσης θα μείνουν μόνο τα ταλέντα αναφέρει: «Στην πράξη, αυτό δεν γίνεται. Δεν έχει να κάνει με το ταλέντο. Μέχρι και σήμερα, υπάρχουν πολλά λαμόγια στο χώρο μας.» και συνεχίζει: «Οι λέξεις “ταλέντο” και “ικανότητα” διαφέρουν στο μυαλό των ανθρώπων. Και η ομορφιά ταλέντο είναι. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνει και θα τους ακυρώσει.»

Ο ηθοποιός όμως αναφέρει και το πώς οδηγήθηκε στο να γίνει ηθοποιός: «Η μητέρα μου ευθύνεται για το ότι έγινα ηθοποιός. Μεγάλωσα στη Χαλκίδα, μια πόλη που δεν είχε θέατρο. Η μητέρα μου ένιωθε τεράστια υποχρέωση να μας φέρνει σε επαφή με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μας έπαιρνε τα Σαββατοκύριακα και μας πήγαινε στο θέατρο, το Μέγαρο Μουσικής και τη Λυρική. Όλες αυτές οι προσλαμβάνουσες συντέλεσαν στο να γίνω ηθοποιός.»

Μιλώντας για την άρνησή του να σχολιάσει τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ο ηθοποιός αναφέρει: «Θεωρώ ότι, αν αρχίσω να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα πρέπει να μιλάω πάντα στο εξής. Σκέφτομαι πως, αν κάποτε η σχέση μου τελειώσει και βρεθώ σε μια άλλη σχέση, που δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ, θα έχω ήδη αφήσει τους δημοσιογράφους να εισβάλουν στην προσωπική μου ζωή.»

 

Αντίνοος Αλμπάνηςδηλώσεις διασήμωνΝτορέττα ΠαπαδημητρίοΟ Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΑντίνοος Αλμπάνης
Keywords
Τυχαία Θέματα