«Δεν έχω καμία σχέση με τη λογική»

12:48 9/12/2011 - Πηγή: Myself

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα χαραχτεί για πάντα στην κινηματογραφική του μνήμη και με αφορμή την προβολή της ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε στο περιοδικό «HELLO!» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη λογική. Μου αρέσει να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Χρησιμοποιείς βέβαια τη λογική για να εκπληρώσεις τους πόθους και τα όνειρά σου, αλλά δεν είναι ο κύριος οδηγός μου.» λέει ο ηθοποιός μιλώντας για τον τρόπο

με τον οποίο λειτουργεί.

Πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Στάνκογλου έγινε πατέρας και όπως αναφέρει ήταν έτοιμος για αυτό και με τη σχέση του και με το «μέσα» του.

Σχολιάζοντας το κοινωνικό φαινόμενο της μετανάστευσης ο ηθοποιός λέει: «Μένω στο κέντρο και είμαι καθημερινά σε επαφή με αλλοδαπούς. Οι περισσότεροι έχουν έρθει εδώ με θετική διάθεση, για να βρουν βοήθεια για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Η ελληνική κοινωνία, όμως, έχει κάνει λάθη, ξεκινώντας από τους πολιτικούς της. Το θέμα είναι πώς τους υποδέχεσαι, πώς τους εντάσσεις. Οι Έλληνες βάζουμε τον ξένο στο σπίτι μας. Δεν είμαστε ρατσιστές. Αλλά τα λάθη των πολιτικών μας έχουν επιπτώσεις στο πώς τελικά εκφραζόμαστε και ανταποκρινόμαστε σε όσα έρχονται απέξω. Ακόμη και τώρα υπάρχουν “στρατόπεδα συγκεντρώσεως” στον Έβρο, όπου στοιβάζονται εκατοντάδες άνθρωποι.»

Κάνοντας ένα φλας μπακ στη ζωή του ο Γιάννης Στάνκογλου αναπολεί στιγμές όπου θα πάγωνε το χρόνο: «Στα πρώτα μου φιλιά, δίπλα στην εκκλησία του χωριού μου, στο Θούριο του Έβρου, σε ηλικία 12 ετών. Στο ομαδικό κρυφτό που παίζαμε στο χωριό και μπορεί να παραμέναμε κρυμμένοι για βράδια ολόκληρα. Στις εκδρομές από τον Περισσό στη Φιλαδέλφεια, στον ζωολογικό κήπο, όπου είχαμε φτιάξει μια μικρή καλύβα, ενώ ανεβαίναμε στη ζέβρα, χωρίς να το ξέρει ο φύλακας του άλσους. Στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Στη Νέα Υόρκη, με τη γυναίκα μου την Αλίκη και στη γέννηση της κόρη μας, Φοίβης.»

 

 

Γιάννης ΣτάνκογλουΤανγκό των ΧριστουγέννωνΟ Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στο «Τανγκό των Χριστουγέννων» και μοιράζεται τις αναμνήσεις του με το περιοδικό «HELLO!».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΓιάννης Στάνκογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα