Στην αρχή, ήμουν πολύ “ψαρωμένος”

00:16 10/12/2011 - Πηγή: Myself

Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στις οθόνες μας με μία σειρά εντελώς διαφορετική από το "Νησί". Ο κωμικός ρόλος που υποδύεται στην «Κλινική Περίπτωση» ήταν όπως λέει και οίδιος προσωπική του επιδίωξη: «Με ενδιαφέρει πολύ η ιστορία της μεταμόρφωσης. Η κωμωδία είναι ένα άλλο είδος. Χρειάζεται άλλη μαεστρία. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω σε αυτό το εύρος. Σε τόσο πολλά επεισόδια, δηλαδή, και με έναν τέτοιο ρόλο.» Ο ηθοποιός παραδέχεται πως στην αρχή των γυρισμάτων ένοιωθε πολύ «ψαρωμένος»:

«Στην αρχή, τις πρώτες ημέρες, ήμουν πολύ “ψαρωμένος”. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό, όμως, που συνεννοηθήκαμε αμέσως με τον Ανδρέα Μορφονιό και τον Γιάννη Μπέζο και το ότι υπήρξε αμοιβαία εμπιστοσύνη.»Με αφορμή το σενάριο της σειράς ο ηθοποιός απαντάει και στην ερώτηση για το εάν θα αποφάσιζε ποτέ να ζήσει μόνιμα σε ένα χωριό: «Η ιδέα με γοητεύει, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Το λέω από την άποψη του ότι για μένα η δουλειά μου είναι αναγκαίο κακό και καλό. Δεν μπορώ να αποκοπώ πλήρως από αυτή.»

Ο Τάσος Νούσιας έχει συμμετάσχει σε αρκετές ξένες παραγωγές όπως ο «Τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων», σε σκηνοθεσία Μισέλ Φαβάρ, στην τηλεόραση και η «Πενθεσίλεια», σε σκηνοθεσία Αναστασίας Ρεβή, στο θέατρο όμως ο ίδιος δεν θεωρεί πως κάνει διεθνή καριέρα και απαντάει πως «Διεθνή καριέρα κάνει ο Brad Pitt!».

Ο ηθοποιός έχει ασχοληθεί επίσης για αρκετά χρόνια με τον αθλητισμό κάτι το οποίο οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, αναπολώντας εκείνες τις στιγμές ο Τάσος Νούσιας αναφέρει: «Όταν ήμουν στο στίβο, έκανα πρωταθλητισμό, αλλά λόγω ενός τραυματισμού, αναγκάστηκα να σταματήσω απότομα. Μετά πέρασα στη σχολή υποκριτικής και όλα πήραν το δρόμο τους.»

 

Τάσος ΝούσιαςΝησίΚλινική ΠερίπτωσηΠενθεσίλειαΟ Τάσος Νούσιας επιστρέφει με κωμικό ρόλο και συζητάει την εμπειρία με το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklynoyesΤάσος Νούσιας
Keywords
Τυχαία Θέματα