«Σκεφτόμαστε με την Κατερίνα να κάνουμε εκπομπή»

16:51 19/3/2012 - Πηγή: Myself

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ευχαρίστησε τον συνάδελφο και δάσκαλο του Βλαδίμηρο Κυριακίδη λέγοντας: « Σ’ ευχαριστώ ψηλέ για αυτό που μου έμαθες τότε και αυτά που μου μαθαίνεις ακόμα και τώρα.» 

Ο ηθοποιός μίλησε για την κόρη του της οποίας το όνομα δεν έχουν αποφασίσει ακόμη όμως σίγουρα δεν θα είναι κάτι το συνηθισμένο: «Δεν είναι και το πιο ήσυχο μωρό. Είναι πολύ δραστήρια. 1,5 μήνα πριν άρχισε να

παλεύει να σταθεί στα πόδια της. Όσο μεγαλώνει, τόσο λιγότερο μένω μακριά της. Αρχίζει και δημιουργείται αυτή η σχέση και αυτή η επικοινωνία μεταξύ μας. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς ανακαλύπτει ένα μωρό τον κόσμο γύρω του». 

Όσον αφορά στη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου ο ηθοποιός αποκάλυψε: « Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια εκπομπή μαζί. Ακόμη είμαστε στο στήσιμο του concept.» επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν ακόμα ένα ζευγάρι να διαλέγει κοινή τηλεοπτική πορεία. 

Σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το ποιος μιλάει περισσότερο από τους δυο ο Κρατερός Κατσούλης εξήγησε: «Μιλάμε το ίδιο. Τις περισσότερες φορές ταυτιζόμαστε αλλά υπάρχουν και φορές που διαφωνούμε».

Κρατερός ΚατσούληςΚατερίνα ΚαραβάτουΕλένη ΜενεγάκηΚαλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος μίλησε για την εκπομπή που θέλει να κάνει με την γυναίκα του Κατερίνα Καραβάτου.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΚρατερός Κατσούλης
Keywords
Τυχαία Θέματα