Μετατίθεται το Dancing

13:45 19/3/2012 - Πηγή: Myself

Με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε ο ΑΝΤ1 τον Τύπο για την απόφασή του να μεταθέσει την προβολή του «Dancing with the stars 3» για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από προφανής αφού τα δυσμενή οικονομικά δεδομένα της τηλεοπτικής αγοράς τα οποία μεταφράζονται με μείωση της διαφημιστικής δαπάνης δεν δίνουν τη δυνατότητα για τηλεοπτικά ανοίγματα. Δύο άλλα προγράμματα του σταθμού θα προβληθούν κανονικά και αναφερόμαστε στον 4ο κύκλο του «Ελλάδα έχεις

ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και κριτές τους Βαγγέλη Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο και στη νέα σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου». 

Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη εξηγώντας εκτενώς τους ακριβής λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η αναβολή προβολής του σόου: «Δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από αυτό που ανακοινώσαμε. Και δεν υπάρχει ούτε κρυφή ατζέντα, ούτε πράγματα από πίσω που δεν λέγονται. Είναι ραγδαία η πτώση και η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012, δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο, είχε κινηθεί σε ρυθμούς που δεν τους περίμενε κανείς τόσο πτωτικούς. Οπότε θεωρήθηκε ως καλύτερη λύση – και μάλιστα οφείλω να ομολογήσω ότι θεωρήθηκε εδώ και μέρες και είναι από τις πρώτες φορές που δεν έχει διαρρεύσει κάτι – να μετατεθεί, και όχι να αναβληθεί, για τον Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν.»

Όσον αφορά στο κατά πόσο μπορεί να επηρέασε την προβολή του σόου η καθυστέρηση απάντησης από τη Ζέτα Μακρυπούλια η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν ξεκάθαρη: «Αλίμονο αν μία τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται, αλίμονο αν μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο μίας παρουσιάστριας! Αλλά ταυτόχρονα μακάρι να μπορούσε να προσωποποιηθεί, επειδή αν ήταν αυτό ένα ζήτημα το οποίο πραγματικά ήταν “αγκάθι” -γιατί δεν ήταν, το λέω πολύ ξεκάθαρα- θα μπορούσε να είχε λυθεί πολύ εύκολα. Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο, το πρόβλημα είναι συνολικό. Αφορά όλο το κόστος της παραγωγής και αισιοδοξούμε ότι αυτό μπορεί να πέσει κι άλλο, ώστε να είναι εφικτό να γίνει τον Οκτώβριο».

 

ΑΝΤ1Dancing with the Stars 3Πρωινό ΑΝΤ1Κατερίνα ΓκαγκάκηΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε να «παγώσει» την προβολή του «Dancing with the stars 3» μέχρι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΚατερίνα Γκαγκάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα